witam
mialam noc z marzen dzisiaj!!!
)) mloda padla o 23.30 po butli i wstala o... 7.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierdziu!!!!!!!!!a to wszystko dlatego ze lalo na dworze i cisnienie do dupy- mloda jest meteopatka jak ja, jak leje to ona marudzi spi i do bani jest a jak slonce to mega powera mamy obie
) potem wciela butle kleicku wanilioworyzowego 150 i poszlysmy do mnie do wyrka, myslalam ze juz nie zasnie a tu kuku!! do 9.45!!
powydurnialysmy sie w lozku i wstalysmy dopiero po 10.10
)))
reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
Wiktor juz jest!!!!!!!! ale Ola miała cc..........
R
rysia85
Gość
Wiktor juz jest!!!!!!!! ale Ola miała cc..........
Super wiadomość...hihi rozmarzyłam się jak to było gdy Miłosz był taki malutki:-)A jeśli chodzi o cc to kurna mogli zrobic jej wcześniej to by się dziewczyna tyle nie męczyła przed.....
Mała_mi trzymam kciuki by Łukaszek był zdrowy i by udało wam się wyrwać z "piekielnego domu" na weekend:-)
Dziulka zazdroszczę Ci dzisiejszej nocki:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ida pogratuluj koleżance! Super! Szkoda tylko że musiała tyle namęczyć się.
Idus to super
. szkoda, ze tak zwlekali. Ale piekna data 16.03 
Mala mi trzymam kcuki zeby Lukaszenko sie lepiej poczuł i zebyscie mogli wybyc do rodzicow
Czarodziejka wspolczuje kochana. Zeby sie szybko zagoilo
oj niewiem co jeszcze glowa mi dzis peka i sama niewiem co z soba zrobic ehhh
Edit: Nat a ustnik pociagnela?
Mala mi trzymam kcuki zeby Lukaszenko sie lepiej poczuł i zebyscie mogli wybyc do rodzicow
Czarodziejka wspolczuje kochana. Zeby sie szybko zagoilo
oj niewiem co jeszcze glowa mi dzis peka i sama niewiem co z soba zrobic ehhh
Edit: Nat a ustnik pociagnela?
a u mnie cisza jak makiem zasiał...dzieć śpi, małż na nockę już uciekł do pracy...a ja wcinam pomidorówkę :-) miałam zachciankę niczym ciężarna i o 19.00 małż leciał do dronki po składnikii przy okazji wrócił z 3 paczkami chrupek kukurydzianych dla młodej i tekstem: wiesz ile kosztuje opakowanie?? złotówke! od dziś zamiast mleka dajemy młodej chrupki , zobaczysz taniej wyjdzie niż mleko a i tak sie zapcha"
![]()
![]()

Fajnie, że już lepiej osłuchowo, mam nadzieję że gorączka szybko zniknie i będziecie mogli pojechać do rodzicówMały czysty osłuchowo,uff.. tylko dziś wieczorem miał znowu stan podgorączkowy.Daliśmy mu ibum w syropie, bo na dodatek tak zaczął marudzić i tylko u męża na rączkach był spał. No ale jak zjadł mleczko ( hurraa że zjadł) to zasnął:-). Do tego te beznadziejne kupy śmierdzące:-(.
Zmęczona jestem jak diabli.
Zdrówka dla córeczekwitam wieczorkiem..moje panienki juz spiom..bylam dzis znowu na izbie przyjec ze starsza corcia(dostala po obiedzie wysokiej goraczki i strasznie ja kaszel meczyl. zadzwonilam po rodzicow i mama zostala z pati a ja z tata pojechalam z ola do szpital. dzis lekarka dala jej antybiotyk. ciesze sie bo w koncu pomoze!!biedna tak mi sie dzis meczyla w dzien. z pati juz lepiej po tych inhalacjach. achhh jestem padnieta caly dzien przy nich..jak nie jedna mnie potrzebuje to druga...
Również zdrówkaWitam dziewczynki- Ewelina znam to -bo nasze dziewczynki w podobnym wieku-starsza też była chora i siedzi już 2 tydzień w domu-więc mam co robić tak jak ty.:-)
A moje małe dziecko to chyba anioł- idzie spać o 20 -budzi się rano o 9 - oczywiście w nocy cycamy.ale jak widz eto wasze maluchy ranne ptaszki.
Ale ja też wstaję o 7 bo starsza tak wstaje.
Ale u nas kiepska pogoda a było już tak ładnie![]()
Daj znać kiedy premieraHej
U mnie noc umiarkowanie (nie)znośna...Miłosz ostatnio daje mi nieźle popalić i obstawiam że to u niego skok rozwojowy a u mnie mega dół wypaleniowy;-)Nie wiem czy wam się chwaliłam ale dostałam pierwszoplanową rolę w filmie "zoombie powraca" bo mam to być produkcja niskobudżetowa i dzięki mojej osobie nie będą musieli wydawać na make-up itp. sprawy bo ja już wyglądam jak potwór![]()
Kciukaski za szczepienieczesc.
u nas sie złożyło wszystko na kupe: szczepienia, kiepska pogoda i skok rozwojowy.
Wpadam tylko na moment, bo musze sie zbierac. Buziaki!
To się dziewczyna wymęczyła. Gratki dla Oli. Ojjj ale się rozmarzyłam.Wiktor juz jest!!!!!!!! ale Ola miała cc..........
Hmmm a może tam jeszcze jakieś zabezpieczenie jest, albo trzeba zassać tak jak smoczekdziewczyny, tylko nie poplujcie monitorów, ale kogo mam zapytać jak nie Was :-)
wyjęłam z ciekawości niekapek i... ja nie umiem się z niego napić![]()
![]()
Co do kąpania i zasypiania. Małego kąpiemy o 19:30 a później butla i luluuuuu. Śpi różnie raz do 4 i kolejna butla raz do 6. Zasypia zawsze po butli bez problemów. U nas nocka jak to nocka. Pobudka o 6, butla i doleżeliśmy do 7. Dziś mi jakoś dziwnie zimno i leniwoo więc zostajemy w domu. Wystarczy że uporałam się z mega stertą prania od Fifola. Zresztą musiałam bo mąż nie miałby już lada dzień skarpetek ani innych rzeczy a na suszarce wisiały rzeczy małego. Teraz idę wymęczyć śmieszka małego bo próbuje zwrócić moją uwagę na karzy sposób.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mała mi szkoda żeby z Waszych planów nic nie wyszło..ale jakby sie tem zbiła to może uda Wam sie jednak pojechać? ja myśle że w miłej atmosferze to mały szybciutko wróci do zdrowia. piszę w "miłej" bo zz Waszymi teściami miło jest chyba tylko wtedy gdy wyjdą z domu ;-)
Ida gratulejszyn dla koleżanki!!!!! to wspaniale że ma już synka przy sobie :-) !
a małż wraca o 6.00 to śpi tak do ok 13.00 tylko on ma tak beznadziejnie że dwa dni rano, dwa dni popołudnie, dwa dni nocka, dwa dni wolne
gdyby chociaż tydzień każdej zmiany a tu co chwila inaczej i ciężko mu sie wbić w rytm. bezsens totalny ale co zrobić :/
a ja sie chwale: tydzień temu wysłałam ankiety szpitalne i dziś już przyszło pudełko "zdrowy start w przyszłość"
nat ale wiesz co, ja Ci tak po cichu powiem ze to nie Ty masz z niego pić ;-)
Ida gratulejszyn dla koleżanki!!!!! to wspaniale że ma już synka przy sobie :-) !
a małż wraca o 6.00 to śpi tak do ok 13.00 tylko on ma tak beznadziejnie że dwa dni rano, dwa dni popołudnie, dwa dni nocka, dwa dni wolne

a ja sie chwale: tydzień temu wysłałam ankiety szpitalne i dziś już przyszło pudełko "zdrowy start w przyszłość"

nat ale wiesz co, ja Ci tak po cichu powiem ze to nie Ty masz z niego pić ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Natolin kubek niekapek jest dla dzieci, wiec nie wiem czemu sie dziwisz, ze nie umiesz z niego pic :-)
Kania Laure kapiemy po 18.00, zalezy jak wstanie z drzemki.
Mała_mi mam nadzieje, ze jednak uda sie wyjechac do rodzicow i ze goraczka juz nie wroci.
Kania Laure kapiemy po 18.00, zalezy jak wstanie z drzemki.
Mała_mi mam nadzieje, ze jednak uda sie wyjechac do rodzicow i ze goraczka juz nie wroci.