reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida pogratuluj koleżance!!

moje dziecko chyba znów postanowiło przestać tyć. teraz przez 2 tyg przytyła ok 180g i pewnie pediatra znów się będzie czepiać. ale jak ma przytyć jak ona taka aktywna jest?? no przecież nie nakarmię jej na siłę. mój mąż też może jeść i jeść i jeść i nic... może po tatusiu tak ma? teraz nauczyła się obracać na brzuch przez drugi bok i wariuje jak szalona jak nie śpi.

reklama
Kochane jesteście,
proszę trzymajcie nadal kciuki żeby gorączki nie było , bo po 6 rano dostał lek i na razie jej nie ma już. Bardzo mi zależy na tym wyjeździe, zawsze to jakieś oderwanie od codzienności.

Mały właśnie zjadł mleko i poszedł spać. Ja sobie teraz poleżę i poczytam Was ;)

NATOLIN - nie jesteś sama z tym niekapkiem;) mój D. jak nam takowy dostarczyliśmy też sobie do niego wody nalał i próbował się napić i potem klął, że kubek zepsuty bo nic nie leci :p

Witajcie!

Ja dzisiaj w domu z Kubą,bo biedaczek miał wczoraj i dzisiaj w nocy rewolucję żołądkową. Ból brzucha w połączeniu z biegunką. Nawet w nocy 2 razy wstawał:-(. Zostaliśmy w domku,i chyba mu przechodzi po lekach... Jutro chyba już pójdzie do przedszkola...

A mnie chyba coś dopada... Ten ból głowy jest taki "na chorobę". Może mnie Jakub zaraził?

Zdrówka dla wszystkich chorych -dużych i małych
Ida gratuluję Oli Wiktora:-)

Miałam coś jeszcze napisać,ale przez ten ból głowy nie bardzo mogę dzisiaj myśleć. Idę zniżyć się do Franka poziomu(na podłogę)
Miłego dnia wszystkim!

emilab zdrówka dla Ciebie i Kuby!

Ja już chyba kiedyś pytałam się Was,ale nie dostałam odpowiedzi- czym się różni kubek treningowy od niekapka? Na przykład Lovi ma to i to

Idus to super:). szkoda, ze tak zwlekali. Ale piekna data 16.03 ;)
czekaj czekaj czekaj!!! dlaczego piękna data???????? znowu o czymś zapomniałam????????????????????????/:cool::shocked2::baffled:
Ida gratulejszyn dla koleżanki!!!!! to wspaniale że ma już synka przy sobie :-) !
a małż wraca o 6.00 to śpi tak do ok 13.00 tylko on ma tak beznadziejnie że dwa dni rano, dwa dni popołudnie, dwa dni nocka, dwa dni wolne :oo2: gdyby chociaż tydzień każdej zmiany a tu co chwila inaczej i ciężko mu sie wbić w rytm. bezsens totalny ale co zrobić :/
mój ma system: dniówka, nocka, dzień wolny, dniówka, nocka, dwa dni wolne. ale jak kładzie się przed 8 to wstaje ok.11:szok:

edit: ja to jednak tępa masa jestem!!!!!!!!!! sariska, sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!! spełnienia marzeniów i samych uśmiechófffffffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Sarisa życzę Ci pogodnych dni i nocy i zdarzeń z losu danych, spokoju i miłości i oczu zakochanych. I snu, co ranek zbudzi,
bez trosk o dobre jutro i szczęścia nie zaszkodzi, by nigdy nie było Ci smutno:-)STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Emilab dużo zdrówka dla Kuby i Ciebie:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry