reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki dziewczyny ... w takim razie kąpie go normalnie.
Alicja tak maly juz w hipciach śmiga (za duzo powiedziane - no po prostu siedzi :p) i powiem Ci ,ze póki co jestem bardzo mile zaskoczona jakością . Niewiele sie róznią od pampków :-) i mam nadzieje ,ze będą tak samo chlonne.

aniawa sukienka bardzo elegancka , fotkami ślubnymi jednak musisz sie pochwalic ! a co do gorączki , to trzymam kciuki zeby sie jednak zbila. Moze to 3-dniówka?

reklama
Nie mam pojęcia co to jest. W sumie mały nie ma katarku, na moje ucho oskrzeli nie słychać a gardła sama nie sprawdzę. Może być, że to trzydniówka, chociaż z tego co czytałam dziecko powinno się wtedy normalnie zachowywać (nie wiem czy to możliwe przy takiej gorączce). Natomiast młody prawie nie je, marudzi i śpi. Po czopku troszkę mu spadła gorączka, już nie jest taki rozpalony. Nie wiem tylko czy czopek pomoże na całą noc. Dzisiaj chyba sobie nie pośpię :-(

Doris z tą chłonnością to wydaje mi się, że Dady są zbliżone do pampków. Wczoraj przez przypadek moja mama położyła młodego spać w Dadach (nie miała okularów :-D) i rano pieluszka wcale nie była przesikana. Kiedyś też zostawiłam go od rana w jednej pieluszce, bo wydawało mi się, że mu zmieniałam, i dopiero na wieczór trochę poleciało bokiem. Podejrzewam, że pampek też by nie wytrzymał :-)

Witajcie dziewczynki!
sarisko kochana! Wszystkiego czego chcesz,o czym tylko marzysz dzisiaj życzę Ci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:happy2:
aniawa sukienka śliczna! Pewnie jeszcze ładniej wygląda na właścicielce;-)

Jakub czuje się lepiej,jutro idzie do przedszkola. Ja,niestety, czuję się tak,jak się czułam... Gorączki nie mam,tylko taka rozbita jestem. I ten tępy ból głowy.... Nawet mąż,jak wrócił z pracy,to mówi,że widać,że coś mi dolega....

Co do żółtka,to rzeczywiście,najlepiej jest podawać zmiksowane do obiadku.

Franek dzisiaj grzeczny. Teraz smacznie sobie śpi,a ja na chwilkę przy kompie i idę posiedzieć z Kubą.

SARISKA niech się spełnią Twoje wszystkie marzenia!!!

dziewczyny Wy się śmiejecie, a jak dla mnie to z tym niekapkiem na prawdę jest coś nie tak :-/

przepraszam, że nie poodpisuję, ale humor kiepski :-(

aniawa moj Mikolaj mial 3-dniówke jak byl malutki . I mial 40stopni i pojechalam na pogotowie , tam sprawdzili wszystko czyli gardlo , uszy i oczywiscie bylo ok. Temperature próbowalam zbijac , ale cięzko bylo no i po trzech dniach gorączką zniknęła a jego obsypalo na brzuchu - i dopiero wtedy wiadomo ,ze to trzydniówka ;-).
W kazdym razie życzę zdróweczka.

natolin a sprawdzilas czy wszystko poskladalas w tym niekapku jak trza? A moze on jest jakis felerny?! A humorek czemu nie teges?

Dziec wymyty , wygolony , wesz wybita ... i juz spi , a ja wlasnie zbieram sie na basenik.
I'll be back ;-)

kasis ja za dady rozm.4 szt.54 zaplacilam 26.99

aniawa to ja łączę się z Tobą w bólu, moje dziecko teraz przed snem miało 38,8. Jutro jesteśmy już umówienie do lekarki jeśli temperatura nie będzie spadać. Tylko że my od ponad tygodnia mamy katar, no a już dwa razy był badany i osłuchowo dobrze. Eh. Martwię się. Dałam mu lek na gorączkę i chyba sobie nastawię na 3 budzik żeby zmierzyć mu gorączkę i dać w razie czego lekarstwo jeszcze, bo można niby po 6 godzinach dawać.

doris- u nas tutaj panuje ospa na osiedlu na którym mieszkam,dlatego ostatnio uciekłam z przychodni jak o tym usłyszałam tak szybko że aż się za mną kurzyło! Miłej kąpieli w basenie :D
natolin a z jakiej firmy masz tego niekapka?
aniawa- super sukienka, ja również na zdjęcia czekam :)

Sariska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Aniawa, ładna sukienka, musimy ją na Tobie obejrzeć :)

Monimoni, u mnie też cyrki - solidaryzuję się z Tobą i życzę więcej spokoju, a Lence pogody ducha.

Doris, kochana, to cudownie, że dzień Ci się udał. Pewnie na basenie też superos, co?

aniawa, mała_mi, życzę, żeby Wasze skarby już do rana były zdrowiutkie i bez gorączki.

Przytulam wszystkie smutne i niewyspane mamusie :-*

Mona, gratuluję Nadusi ukończenia 5 miesięcy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
DORIS cały czas chodzi o tego naczyniaka :-( nie wiem co robić i nawet nie mogę znaleźć prywatnie jakiegoś lekarza co by coś poradził :-(

Do góry