Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
10 marca, jeśli dobrze pamiętam:-)oj, ciężko z tą moją pamięcią ostatnio, demencja starcza?hehe, chyba ociupinkę za szybko;-)to wspaniale ze tak sobie świetnie radzą, tak wspierają. A kiedy dokładnie Smoniq ma urodzinki?
oplułam wiadomo co mieszanką ciasteczek korzennych i kawyAlicja zapraszam do siebie na ospę ;-)

emiś, co tam u mojego zięcia???pogoda u nas taka, że najchętniej pod kołdrę bym wlazła i tam się zabunkrowała do wieczora... żeby chociaż na chwilę przestało padać bo ze spacerku nici będą... i mam nadzieję że łebki nas dzisiaj boleć nie będą

efuś, muszę cię o coś zapytać i tak sie zbieram zbieram i zbieram żeby napisać na priva i ... ale jak w końcu napiszę to będzie znaczyło że w końcu wygrałam z lenistwem

a co do spadania z łóżka: Kania, qrczę strasznie ci współczuję "wrażeń"!!!!!!!!!dobrze, że z Oliwką ok!!! Laurka dawidowe też niedawno zaliczyła taki lot, jeśli dobrze pamiętam...
a coby zakończyć śmiechowo: wczoraj w nocy młoda mnie obudziła standardowo na amu amu koło 4 rano, więc trza było ruszyc dupę z wyrka, ale stwierdzłam że najpierw skoczę szybko do łazienki. no i wstaję, stawiam lewą nogę, stawiam prawą i ...GLEBA!!!!!! padłam na tyłek!!! nawet nie czułam że prawa tak mi zdrętwiała że "jakby jej nie było" taka byłam zaspana!!! dobrze że w nic nie pieprznęłam