reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Noo natolin nareszcie!:*

A mnie zaraz zabijecie ale.... robię pyszną zapiekankę z ziemniakami, mięsem mielonym i mieszanką meksykańską :) W pip roboty ale na szczęście Leni odsypia bo przed południem marudziła.

Buzi:*

reklama
mala mi szkoda, że mnie nie zrozumiałaś.

tzn?

Wiesz akurat Ciebie zawsze rozumiałam i Twoje przeżycia po porodzie i nigdy nawet nie pomyślałam że mogłabyś przestać o tym pisać.
Ja tylko napisałam że post Alicji odebrałam tak samo jak ona to potem Tobie wytłumaczyła. Więc o co chodzi?
I na marginesie też napisałam żebyś nie odchodziła.

Ostatnia edycja:
A ja niby jestem i niby mnie nie ma, ale jest Nat wiec sie odzywam. Fajnie, ze jestes:*....... tylko widze, ze ja pominieta :((( ehhh no
A jak Dawidowe sie odezwie to już wszystko wróci do normy :)

Edit : o kurde nie pominięta :( cholera nie zauważyłam :szok:eh teraz mi głupio . Dzieki Makuc ze czuwasz

Ostatnia edycja:
NATOLIN sloneczko ty nasze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wystraszylas mnie nieobecnoscia!!! jejuuuu szpiegusiu nasz kochany!!!! nareszcie!!!!!!!!!!!
FROGG nie napisze ci sms ze jest 20 tylko 12 w cieniu jak juz:))

WLASNEI DOSTALAM POLECONYM BILETY NA MOJEGO JOHNY HALLYDAYA JESSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

180320111337.jpga tak wygladlo dzisiaj rano rozbwione na maksa moje dziecko:))))))))))))))))))))))))) zaraz na galerie wrzuce ciag dalszy:)) ten usmiech to dla wszystkich mamusiek a szczegolnie tych "z dolkami". a siooo zdolami!!!!!!!!

Natolin- WITAMY,WITAMY :) Ja chyba wiem dlaczego rano Cię nie było. Bo Twój awatarek był w DDTVN:)A tak na poważnie. Uszy do góry będzie dobrze.
Moja mama właśnie przyniosła mi obiadek :) tylko szkoda że nie zrobiony buuuu. Fifol wcina chrupki i wiecie co. Pierwszy raz zaczoł płakać na widok kogoś.

FROGG moja Leane nieraz ma takie cos ze jak kogos dluzej nie widzi to plakusia pol minuty a potem banan na buziolu.
kurna przegielam pale z ostra papryka do sosu.... ajjjj.... gasnice musze kupic na jutro do obiadu....

reklama
Do góry