reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam się:)
O 6.20 jak krasnolud się obudził było cudowna pogoda, myślałam że potem będzie jeszcze ładnie no ale słońce zniknęło:/
Byliśmy wczoraj na szczepieniu Aleks waży równe 9kg:) co do skazy to pediatra powiedziała, że ze zmianami to możemy się męczyć do 2go roku! I dała receptę już na bebilon pepti 2!

Co do oparzenia to nie wiem czy wspominałam, ale jakiś miesiąc temu wylałam sobie przez całą lewą nogę wrzątek, odlewałam z ziemniaków i mi sie garnek na mnie przechylił!! Tragedia była. Blizna gwarantowana, nie wiem która to już do kolekcji!

Trzymajcie po południu kciuki bo jedziemy z rodzicami dogadac się jeszcze w tej restauracji! Ciekawe co będzie gadać teściowa:)

reklama
Dzieki dziewczyny mam nadzieje, ze decyzja o kupnie byla dobra decyzja heheh. pozyjemy i zobaczymy i mam nadzieje Moni ( a Ty jak juz bedziesz na swoim to sie chwal)ze bedzie to czysta przyjemnosc hehe
A ja tylko na chwile sie znowu pochwalic. tzn. pokaze buciki, zebyscie nie myslaly ze sciemniam i mnie tu nie ma i kartka jaka zrobilam na urodziny- no tak mi sie podoba, ze musze sie pochwalic heheh

Załączniki

• DSCN0998.jpg
    DSCN0998.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCN0993.jpg
    DSCN0993.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 40
SARISA dzięki, że pytasz o nastrój. mniej płaczliwy i smutny na pewno, ale poddenerwowana jestem i chyba poproszę mamę, żeby wzięła wnusia na jeden dzień do siebie. a no i mieszkanko fajne :-) chociaż jak ja bym kupowała (choć kupować nie będę na pewno, bo i za co...) to zdecydowanie chcę mieć kuchnię jako osobne pomieszczenie.
MONIMONI również dziękuję
KANIA Tobie również, ale ochoty na ciasteczka narobiłaś, mniam, a zapiekanka ziemniaczana to dopiero pychotka!!!
RYSIA dzięki
MAMAAGUSI dzięki
EMILIAB ucieszka z przedszkola? o kurcze, nie dziwię się, że zjadłaś całą czekoladę ;/
ROXANKA "super" miałaś spacer, też bym się wkurzyła na Twoim miejscu ;/
DAGISU kciuki zaciśnięte
DZIULKA jak się czyta imię Twojego kotka?

edit: SARISKA super!!!!! chociaż jak pisałaś o bucikach to myślałam, że wyszywasz takie hm no takie do założenia ;-)

a ja witam sie z rana ;-) . Niestety nunia 5.30 jak w zegarku i koniec. Ululłam ja dopiero 30 minut temu ale własnie widze duze oczy wiec sie wyspała. heh Nic mi sie nie chce po wczorajszym i mam ogromnego lenia.

A to na poprawe humoru a moze i dziaczków bo moja uwielbia ta piosenke. Skacze mi na kolanach jak szalona.

YouTube - Libya - Children Song .... طبيلة ... أغنية للأطفال ... ليبيا

moze my tak wytrnujemy nasze dzieci ;-)

sariska, cuda!!! ja też uwielbiam "tworzyć":-)ale nie pamiętam kiedy ostatnio miałam okazję...córka dba o to żeby matka się całkiem uwsteczniła:crazy:
dagisu, pamiętam że pisałaś...i co? jednak będzie pamiątka?:-(a jak mąż? bo nie zrozumiałam do końca poprzedniego posta. wyprowadził sie naprawdę???
emiś, dzięki za propozycję:*ale sama z moją talibką nigdzie nie jadę bo prędzej bym ocipiała:laugh2:a tak to tatusia czasem wrąbię w opiekę a my będziemy mogły pogadać;-)a, no i Pobierowo u nas też raczej tylko na weekend, dłużej - małe szanse...
a Kubuś zaszalał, nie ma co... każdy ma czasem gorszy dzień:tak:jak myślisz, przejdzie mu ten antyprzedszkolny nastrój?
Ewelina, podejrzewam że też bym się wściekła na tą babę:angry:nawet zapytałabym pewnie czy przypadkiem nie czuje sie gorzej że rozbiera dziecko jakby w Egipcie a nie marcowej Polsce była... a co do oceniania matek przez pryzmat "papierocha w buzi" to już sie nie zgodzę - wolny kraj, ich wybór. wg mnie to nie świadczy o tym, ze są złymi matkami, ale to moje osobiste zdanie.o WIELE bardziej by mnie zatrzęsło właśnie takie traktowanie dziecka jak czarodziejka opisywała:angry:o traktowaniu zwierząt nie wspomnę... to co się słyszy w tv to mrozi krew po prostu:-(
Roxi, bezczelnym babom tylko kulturą można "dać w pysk". Ja bym spytała czy przypadkiem nie zostawiła czegoś na kuchence bo spalenizną jedzie na klatce. ciekawe jak szybko by biegła:-D
moni, a widziałaś już co ta wasza "dekoratorka" wymyśliła za wystrój?
makuc, jak mój M ma focha to ja mu walę większym (chyba że ma powód przez duze P, wtedy jakoś obłaskawiam:p)!!! a córcie chyba juz tak mają bo moja też przy tatusiu (w porównaniu do jej zachowania tylko przy mnie) ANIOŁ!!!!!!!!!:angry::angry::angry:oj, trza było syna robić...
Kania, ta zapiekanka ziemniaczana to z torebki jakaś czy własnego "uboju";-)???uwielbiam zapiekanki właśnie z ziemniaczków!!!!!!!!!!:tak:
Efa, gratki 9minut8:-)no to co? lizaczek dla synka w podziękowaniu sie należy?:-D
cass, daj znać jak przebiega wojna: czy wygra dzidzia czy mama:-)ja życzę ci wytrwałości!!!!!!!i gratki zębolków!!!!!!
miniu, a dojazd, wyzywienie, różne atrakcje???ciemno to widzę... ale pomarzyć sobie można:zawstydzona/y::sorry:a co do prawa w Polsce w ogóle sie nie wypowiadam... gdyby ci "politycy" z Bozej łaski zostawili sobie 30% swoich pensji (co spokojnie wystarczyłoby przecietnej rodzinie życ NA POZIOMIE!!!) to za resztę pomogliby 15 rodzinom w ciężkiej sytuacji...
sariska, ty nie patrz na "ciemne" strony kupna mieszkania!!! pomyśl jakie to cudne uczucie mieć WŁASNE 4 KĄTY!!! nie wszyscy mają ten powód do radości, a wy tak!!!
czarodziejka, suuuuper że buźka sie zagoiła!!!:tak::-):-):-)
strip, ja to sie juz boję czytać twoje posty... skąd ty masz tyle siły i samozaparcia?!?!?!?!? ehhhhhhh, naprawdę powinnaś jakiś medal dostać za to co przeżywasz...
sugar, nie napociłaś się pisząc tego posta, co?:-Dwszak o higienę trza dbać, tylko szkoda że za cenę zaniedbania bb-fumfelek:-(

o sobie nawet nie zaczynam pisać...
miłego dzionka, lasencje:tak:

Sarisa ślicznie:) ja też tak chce:)

Chce Was się doradzić. Bo np. wielu znajomych których chcemy prosić ma już dzieci czy konieczne jest zaproszenie razem z nimi? Bo kurde to spore dodatkowe koszty, a ja to samej rodziny w przyrównaniu do M. to mam 30 osób więcej. I tak już jest kolosalna kwota! Nie wiem jak się to robi, jak grzecznie to zrobić, żeby sobie nikt nic złego nie pomyślał!?

Hehe dawidowe dobre:)

Ida dzięki:) nie no małż się nie wyprowadził, wrócił i przeprosił! Ale wiecie co on już kiedyś tak zrobił, też niby się wyprowadza Ja go wtedy nie zatrzymuje. W nerwach za dużo się mówi i to jest przykre, ale on niby się wyprowadza jak to mówi żeby mną wtrząsnąć, a z drugiej strony mówi, że nawet po 100000000000 kłótni i tak będzie się starał i zawsze będzie chciał o nas walczyć! tylko ile ja wytrzymam psychicznie to nie wiem...

Ostatnia edycja:
zanim doczytam do końca to napiszę, że we mnie się po prostu gotuje jak widzę kobiety palące przy swoich dzieciach, ech aż mi się ciśnienie podniosło
IDUŚ no napisz coś o sobie też :-)
DAGISU ja po prostu zapraszałam bez dzieci, nie lubię dzieci na weselu

Ostatnia edycja:
reklama
Sarisa sliczne buciki.
jak byłam mała to bardzo ładnie robiłam na szydełku a teraz to mi sie nie chce wiec tymbardziej powdziwiam za checi. Moja mama wyszywa obrazy a ojciec jej robi sam złote ramy. Tak wiec wspołnie tworza. Juz nie ma gdzie wieszac na ogromnym mieszkaniu. Smieje sie ze jeszcze pozostały sufity

Do góry