reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobry wieczór...

Aaaaa bym zapomniała, wszystkiego naj naj najlepszego dla Artka Sugar z okazji ukończenia 1 roczku !!!

Mamaagusi
duuuzo zdrówka, bo zdrowie jest najważniejsze a na weselu jeszcze nie jednym będziecie się bawić.
Roxannka zdrówka dla Patryka, cieszę się że zmiany jakie zaszły w Waszym życiu dążu ku lepszemu !!!
Dawidowe zrozum córcię, po prostu chciała pożyczyć butka a Murzynek chyba dla niej dużo cenniejszy niż jakaś "lala"
Dobranocka super, że się odezwałaś, odpoczywaj póki mąż w domu jest, bo później ciężko będzie :****
Margerrita Oliwia też jeszcze nie nosiła tej jesieni rękawiczek. A co do ubioru to na cebulkę ją ubieram i zawsze mam ze sobą coś jeszcze dla niej.
Kroma zdrówka dla Arka, żeby szybko wyszły te jedynki.
Happy zdrówka dla Amelki, dobre z tą piżamką jakby wiedziała, że ją w Niej przywitałaś :-)
Ida z mężusiem już lepiej?
Natolin poprawy nastroju mimo wszystko, zazdroszę takiego leniwego dnia.
Makuc Ty non stop teraz w biegu a kiedy siądziesz i odpoczniesz?
Sarisa cieszę się, że mimo natłoku różnych spraw zaglądasz !!!

Tak pokrótce Was nadrobiłam, głowy do niczego dziś nie mam. Kolejny ciężki dzień za nami... Oliwia własnie zaliczyła 2 pobudkę więc wesoło będzie. Temperatury dziś nie miała, ręce cały czas w buzi i ryk, cieknie jej non stop z nosa, to teraz dodatkowo zaczęła się bardziej ślinić. Mąż mnie uraczył herbatą z wkładką...przynajmniej ciepło mi się zrobiło. Zaraz się kładę do łóżka by przynajmniej coś załapać snu. Dobranoc Wam.

reklama
hej kochane:)))

ja przelotem bo mama jest u mnie i nei bede skrobac przy niej:pp

Leane ma sie dzis lepiej , chrsotek mniej i kupki normalne. udaly nam sie lowy z mama bo kupilysmy Leane kurtke na zime w kolorze sliwkowym, czapke, szaliczek, oprocz tego polarek zasuwany, dwa sweterki z welurka, pizamke:)))

z roboty wrocilam zjechana jak szlak...

swietujemy poniedzialkowe urodziny mojego malza, zaliczylismy juz megap izze i duuuzo dobrego alkoholu:))))))))))

nadrobie was pozniej albo jutro:))

skladam zyczenia roczniaczkom kolejnym oraz zycze zdrowka schorowanym mamusiom i/lub dzidziusiom:))

Leane dzisiaj pol dnia pokazywala mojej mamie pralke i ciagle 'alka alka":))) lalam jak nei wiem:)

dawidowe, takiego polewu już dawno nie miałam:-D:-D:-DInka też za lalkami nie przepada, woli misie. a co do buta to mój mąż od razu stwierdził, że błęda zrobiłaś: zamiast oddawać trza było córę po drugiego wysłać:rofl2::-D;-)
mamaagusi, szkoda że impra koło nosa paszła... ale jeszcze niejedną pewnie zaliczycie:-)ja jak pomyślę że osoby "do hajtnięcia" mi się w rodzinie kończą to normalnie doła łapię - uwielbiam wesela!!!:-D
emisia, campari to cuś nowego dla mnie... muszę spróbować:-)
beti, to ci córa pospała dzisiaj:szok:
kania, :***:-) wczoraj poszliśmy spać o 1ej bo sobie rozmawialismy... powiedzmy że doszlismy do wstępnego porozumienia:happy:ale że optymistką nie jestem to sobie spokojnie poczekam na umocnienie postanowień:rofl2:
i stwierdzam, że e-wirus ma niezłą moc... czytam ostatnio o częstszych pampersowych akcjach u waszych maluszków a moja mi dzisiaj to samo!!! plus odparzony tyłek... do tego niedawny katar... akcja z dzisiejszej nocy (tatusiowi pospać nie dała:-p) - mimo że fałszywych alarmów mieliśmy niemało, jak beti, to jednak zęby obstawiam i juz boję się nocy...
a my ogladamy "tą przez którą nasza córa nazywa się tak jak sie nazywa":rofl2::rofl2::rofl2:

MARGERRITA rękawiczek jeszcze Alicji nie zakładałam ale obawiam się, że będzie to wyglądało tak jak aktualnie wygląda kwestia skarpetek/ butów/ czapki tzn. jeżeli nie jest przytwardzone na amen to zostaje trymigiem ściągnięte :confused2::eek:

Dzień dobry.
Musiałam wstawać o 2.30 i biegusiem mleko robić:no:- nie wiem,co si stało z tym moim dzieckiem...Miałam nadzieję,że po tym przynajmniej pośpi,ale nie- o 6.00 kolejny alarm butlowy:-(.Ech...no,nic,nie narzekam,"inni maja jeszcze gorzej",ale do dobrego człowiek się szybko przyzwyczaja:dry:
Poniewaz wczoraj posiedziałam z Wami (zwabiona Campari Emilki:-D),to dzis nie mam za bardzo co odpisywać:sorry2:
Tylko życzenia złożę
Mona,Luty Małgoś

Wszystkiego najnajnaj z okazji roczku dla

Nadii
i Krzysia
:-):-):-):tak:
Ciekawa jestem,czy Małgoś tu jeszcze zagląda...była z nami,a potem nagle zniknęła....

Miłego dnia:-)

witam

ja szybciorkiem, zaraz wybywam na basen do chrześniaczki ma zawody, i jeszcze do teściowej na resztki po imprezie.

Mona,Luty Małgoś - zdrówka dla waszych dzieciaków z okazji roczku Zobacz załącznik 399026
Sugar-
spóźnione wczorajsze zdrówka z okazji roczku.

reklama
witam się w ten niedzielny poranek (który oczywiście trwa od 7, ale ja nadal leżę w łóżku, mąż w pracy, Pudzianek się bawi)

Ida ja właśnie też widzę, że e-wirus panuje, bo u Pudzianka też było dużo kupek, wtedy gdy inne dzieci na bb też miały tę przypadłość ;-)
Ale nie zrozumiałam co oglądacie, przez kogo córa nazywa się tak jak się nazywa.

Ja to jeszcze kurtki zimowej absolutnie dziecku nie zakładam, zresztą na dobrą sprawę to nawet chyba jeszcze nie mam, choć mam jakąś grubą, może by się nadała na zimową, ale na razie jej nie zakładałam.
Rękawiczki wczoraj założyłam pierwszy raz, bo marzły mu łapki i też myślałam, że będzie katastrofa, a jakoś się udało i mu nie przeszkadzały, a mnie strasznie rozczuliły takie malutkie paluszki, słodkie to :-)

Dziulka Twoja córcia to chyba ma bardzo dużo tych piżamek,co? :-)
Udanego imprezowania jeśli dzisiaj jest cd ;-)

A i jeszcze co do ilości książeczek to nie wiem czy się wypowiedziałam, ale ja wcale nie uważam, że dziecku potrzeba tyle co mój ma. Absolutnie! Po prostu tyle dostałam, to przygarnęłam ;-)

Happybeti współczuję alarmów nocnych.
Nasza noc też do jakiś super udanych nie należała, więc czekam jeszcze godzinę i idę na drzemkę :-)

A i jakiś humor mam lepszy. Z kumplem to nie chodzi o kłótni tylko takie głupie nieporozumienie. Wczoraj trochę pogadaliśmy, może będzie lepiej. Mam nadzieję. Ja chyba za dużo oczekuję od ludzi.

Mona, Luty Małgoś najlepsze życzenia dla Waszych dzieciaczków!

Do góry