reklama
Kania78
...
Dobranocka dziękujemy za wieści od Efy, rany współczuję im i zdrówka życzę dużo a jak Ty się czujesz??? Justysia pomaga w opiece nad Wojtusiem?
Makuc znowu weny brak??? Tulam mocno ***
Rysia współczuję tak wczesnych pobudek, u nas od jakiejś 3 zaczynają się takie jazdy jak napisałaś.
Dawidowe miłej pracy !!!
Sarisa taka ziminica a Ty znów przeciągiem :-(
Mała_mi przepadła a reszta się obija ;-)
Makuc znowu weny brak??? Tulam mocno ***
Rysia współczuję tak wczesnych pobudek, u nas od jakiejś 3 zaczynają się takie jazdy jak napisałaś.
Dawidowe miłej pracy !!!
Sarisa taka ziminica a Ty znów przeciągiem :-(
Mała_mi przepadła a reszta się obija ;-)
casperkowamama:)
Zaciekawiona BB
helllo dziewczyny
po ciezkich trudach zalogowania sie stwierdzilam ze bedzie latwiej zalorzyc nowe konto,nie wiem co sie stalo z moim starym nickiem:-(oby bylo jasnie to ja MINIU77:-)
uzupelnie wszystko w nowym koncie i wracam
uzupelnie wszystko w nowym koncie i wracam
dorisday2512
Fanka BB :)
Po nadrobieniu :-)
PIĄTEK
Natolin przykro mi ,że mialaś taką nerwową sytuację. Mam nadzieję ,ze to tylko zły dzień i już kiepskie relacje ze ślubnym i kolegą zażegnane ;-).
happy jestem w szoku,że Amelka tak pięknie Ci pospała ;-).
kania przykro mi ,ze noc u Was taka tragiczna i znów jakas infekcja się przyplątałą :-(. Zdróweczka!!!
rysia widzę, ze Miloszkowi pora nocna bardzo spodobała się jeśli chodzi o zabawy. Kurdę XXI wiek , a nie można w tych naszych dzieciach czasomierza ustawić?! Hmmmn ... pozostaje mi zyczyć Miłoszkowi normalnego trybu dnia i nocy ;-). No i święta racja z tym opróznianiem lodówki. Ja tam zawsze sprawy alkoholowe konsumuje na bieząco, coby się nic nie zdążyło zepsuć oczywiście.
dawidowe hehe z tymi żelkami haribo to nieźle Laurusia trafiła. Na pewno taki żelek się jej rozpuscił w mgnieniu oka ;-). Tylko teraz jak już poznała smak to musisz uważać ,zeby nie wywęszyła gdzie je chowasz.
Dziulka mam nadzieje ,ze ten dziwny okres buntu Leane szybko minie .
Lolisza fajnie ,ze się pojawiłas na głównym ;-). mam nadzieję ,ze u Was wszystko dobrze.
Mamaagusi mam nadzieję ,że na weselicho jednak poczułaś się lepiej i pojechaliście?!
Kroma poskromienia takich dwóch pedzących szkrabów życzę. Ehh wyobrażam sobie jak masz 'wesoło' z nimi w domu.
Roxi i u Was wirus zaatakował? Przykra sprawa , oby szybko przeszło Ptysiowi. Strasznie się cieszę ,ze jednak praca wyszła Ci na dobre ;-) pizzą narobiłas mi smaka ...
paolcia widzę ,ze Ty też swietnie godzisz pracę ż czasem dla córci. Babcie zawsze 'słodzą' te nasze dzieci , tak to już chyba musi być. Rozpieszczają , a potem my 'wredne' matki musimy wprowadzać ograniczenia.
Sarisa no wiesz, chociaż niechlujnie byś nas przeleciała , byłoby milej ;-)
. Fajnie ,ze jesteś!
Ida oby małzyk Ci się naprawił i grzecznie żonki słuchał.
Ja w piątek mialam wolne w pracy , na rzecz przygotowań do roczkowej imprezki i oczywiście ,zeby spędzic z tym moim chorowitkiem te trudne chwile . Także sprzatanie , zakupy, przygotowanie ciuszków na przemian z tulaniem , usypianiem i podawaniem lelkarstw Doriankowi. Taki to był dzień.
SOBOTA
sugar Najlepszego dla Arturo!
happy no brawo ,ze stan przespanych nocy utrzymuję się systematycznie ;-), chyba warto nawet zaakceptować jej wybryki wieczorne , skoro skutkuje to takimi pięknymi nockami. A sprawa z misiami baaaaardzo mi się spodobała.
Mamaagusi buuuuu , a jednak z weselicha nici :-(. przykro mi i zdróweczka życzę!
Roxi super ,ze udało Ci się pospać i to do 10. 30 – WOW. Ja tez chcę!!!
dobranocka super ,ze tak swietnie sobie radzisz. No i fajowo ,ze pierwszy spacerek w podwójnym wózku zaliczony i udany!!! Co do oczyszczania po porodzie , to pozostaje mi zyczyć ,zeby szybko albo chociaż mniej się lało.
Dawidowe a jednak carefour'a zaliczyłaś ;-). A z tym butem, to nieźle. Chciałabym zobaczyc minę ekspedientki , kiedy oddawałas tego buta
natolin omg 73 książeczki? Otwieraj biblioteke dla maluszków ;-)
makucek widzę ,ze tez brakuje Ci czasu na posiadówki na bb ostatnio. Fajnie ,ze w towarzystwie masz rówieśnika Alutka.
Emiliab bardzo dobra choc późna decyzja z tym drinkiem. Kilka miesięcy to stanowczo za długie leżakowanie ;-)
kroma oby szybciorkiem i bezbolesnie te zębacze Arkowi wyszły.
Margerita ja jeszcze nie zakładałam rękawiczek Doriankowi, ale zakupione już są. Pewnie niedługo trzeba będzie zakladać. Z tym dzieckiem sumo – to już przesada i to gruba
kania współczuję kolejnego ciężkiego dnia.
No a u mnie wiadomo – w sobotę imprezka roczkowa się odbyla. Bylo bardzo fajnie , choć bylam mega zmęczona . Od rana biegalam , przygotowywałam ,zeby na wieczór wsyztsko pyszniutki i świezutkie. Dobrze ,ze przynajmniej ciepłe danie zamówiliśmy z restauracji , bo kompletnie nie mailabym kiedy tego zrobić. No i to byla dobra decyzja , bo wyszlo taniej niż jakbym jeszcze miala przygotować trzy rodzaje wymyślnych mięs. Torcik wyszedł sliczny, Dodo był grzeczny (wieczorkiem dopiero marudzil) , goscie dopisali i wszyscy bardzo zadowoleni. Było bardzo milo ,ale cieszę się ,ze mam to za sobą ;-)
NIEDZIELA
Mona , LutyMałgos Wszystkiego Najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji ich święta!
Happy no przykro mi ,ze jednak ten piekny stan przespanych nocy został przerwany .... może tylko chwilowo.
Kroma zawody w pływaniu? Super. Mam nadzieję ,ze miejsce na podium zajęłą :-)
natolin miło tak z rana poleniuchować w łóżeczku :-). Zazdroszczę.
elwirka współczuję nocki.
Emiliab dobry pomysł z tymi zyczeniami dla sugar na FB ;-D.
kania no co za pech ,że jeszcze małż się pochorował :-( A Ty się trzymasz jakos?
Dziulka te chrostki to pewnie z powodu ilosci kup jakie zasadzala ostatnio . A z tych połowów to małżyk przywozi jakieś zdobycze??? Zjadłabym taką swieżusieńką rybke np. z grilla . Mmmmm
elizabenet takich temperatur to tylko pozazdroscic. U nas już przymrozki. Także Ty nawet myslec o rękawiczkach jeszcze nie musisz ;-) Zdróweczka życzę!!! No i tez nie wiem o co chodzi z tymi prawidłosciami ???
kasis myslę o Tobie kochana. Trzymaj się!
Dawidowe pomyslałabym ,ześ w ciąży: sledzie i mleko czekoladowe? Może jednak odwiedzilas tego przystojnego sasiada? Hihi
O ... i napisalaś ,ze jednak sąsiad niewinny .... to się poddaję ;-)
mamaagusi zdrowia dla małza . W ogóle to precz już z tymi choróbskami!!!
sarisa imprezkę z pompą jeszcze nie jedna zrobisz! Zreszta zawsze mozesz zrobić jeszcze jedna imprezke roczkową na nowym miejscu:-) No przeciez niektóre obchodzily sylwestra w sierpniu , to Ty nie mozesz zrobic kolejnego roczku?
Powodzenia ze wszystkim.
Niedzielka minęła mi na odpoczynku po sobocie i wieczorkiem na prasowaniu ;-).
Nic specjalnego nie zrobilam , więc nie mam co pisac.
DZISIAJ
elwirka widze ,ze u Ciebie kiepskie noce to standard :-( . No niech się to wreszcie zmieni!
Happy ja to bym wolała walczyc z malym do północy w zamian za spanie do 10tej , chociaż w weekendy. No ale nie da rady. 6-7ma on zawsze jest gotowy do dzialania. :-( Szkoda ,ze ja nie.
Makuc, kania,dziulka,natolin,rysia no to Wam też współczuję niewyspania.
Efa o rany .... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!!
rysia u Ciebie to już w ogóle jazda. Nie dziwie się ,ze troszkę Cie poniosło.
Cass no musisz wpadac czesciej.,
miniu suuuuuuper ,ze jesteś!!!! Co u Ciebie?
NIE NO - przeciez mialam ładnie pogrubione to co trzeba .... i co? ehhh znów jakies kłopociki na tym forum.
Trudno , nie dam rady juz pozmieniac , bo robota czeka. Lecę. Pa
PIĄTEK
Natolin przykro mi ,że mialaś taką nerwową sytuację. Mam nadzieję ,ze to tylko zły dzień i już kiepskie relacje ze ślubnym i kolegą zażegnane ;-).
happy jestem w szoku,że Amelka tak pięknie Ci pospała ;-).
kania przykro mi ,ze noc u Was taka tragiczna i znów jakas infekcja się przyplątałą :-(. Zdróweczka!!!
rysia widzę, ze Miloszkowi pora nocna bardzo spodobała się jeśli chodzi o zabawy. Kurdę XXI wiek , a nie można w tych naszych dzieciach czasomierza ustawić?! Hmmmn ... pozostaje mi zyczyć Miłoszkowi normalnego trybu dnia i nocy ;-). No i święta racja z tym opróznianiem lodówki. Ja tam zawsze sprawy alkoholowe konsumuje na bieząco, coby się nic nie zdążyło zepsuć oczywiście.
dawidowe hehe z tymi żelkami haribo to nieźle Laurusia trafiła. Na pewno taki żelek się jej rozpuscił w mgnieniu oka ;-). Tylko teraz jak już poznała smak to musisz uważać ,zeby nie wywęszyła gdzie je chowasz.
Dziulka mam nadzieje ,ze ten dziwny okres buntu Leane szybko minie .
Lolisza fajnie ,ze się pojawiłas na głównym ;-). mam nadzieję ,ze u Was wszystko dobrze.
Mamaagusi mam nadzieję ,że na weselicho jednak poczułaś się lepiej i pojechaliście?!
Kroma poskromienia takich dwóch pedzących szkrabów życzę. Ehh wyobrażam sobie jak masz 'wesoło' z nimi w domu.
Roxi i u Was wirus zaatakował? Przykra sprawa , oby szybko przeszło Ptysiowi. Strasznie się cieszę ,ze jednak praca wyszła Ci na dobre ;-) pizzą narobiłas mi smaka ...
paolcia widzę ,ze Ty też swietnie godzisz pracę ż czasem dla córci. Babcie zawsze 'słodzą' te nasze dzieci , tak to już chyba musi być. Rozpieszczają , a potem my 'wredne' matki musimy wprowadzać ograniczenia.
Sarisa no wiesz, chociaż niechlujnie byś nas przeleciała , byłoby milej ;-)

Ida oby małzyk Ci się naprawił i grzecznie żonki słuchał.
Ja w piątek mialam wolne w pracy , na rzecz przygotowań do roczkowej imprezki i oczywiście ,zeby spędzic z tym moim chorowitkiem te trudne chwile . Także sprzatanie , zakupy, przygotowanie ciuszków na przemian z tulaniem , usypianiem i podawaniem lelkarstw Doriankowi. Taki to był dzień.
SOBOTA
sugar Najlepszego dla Arturo!
happy no brawo ,ze stan przespanych nocy utrzymuję się systematycznie ;-), chyba warto nawet zaakceptować jej wybryki wieczorne , skoro skutkuje to takimi pięknymi nockami. A sprawa z misiami baaaaardzo mi się spodobała.
Mamaagusi buuuuu , a jednak z weselicha nici :-(. przykro mi i zdróweczka życzę!
Roxi super ,ze udało Ci się pospać i to do 10. 30 – WOW. Ja tez chcę!!!
dobranocka super ,ze tak swietnie sobie radzisz. No i fajowo ,ze pierwszy spacerek w podwójnym wózku zaliczony i udany!!! Co do oczyszczania po porodzie , to pozostaje mi zyczyć ,zeby szybko albo chociaż mniej się lało.
Dawidowe a jednak carefour'a zaliczyłaś ;-). A z tym butem, to nieźle. Chciałabym zobaczyc minę ekspedientki , kiedy oddawałas tego buta

natolin omg 73 książeczki? Otwieraj biblioteke dla maluszków ;-)
makucek widzę ,ze tez brakuje Ci czasu na posiadówki na bb ostatnio. Fajnie ,ze w towarzystwie masz rówieśnika Alutka.
Emiliab bardzo dobra choc późna decyzja z tym drinkiem. Kilka miesięcy to stanowczo za długie leżakowanie ;-)
kroma oby szybciorkiem i bezbolesnie te zębacze Arkowi wyszły.
Margerita ja jeszcze nie zakładałam rękawiczek Doriankowi, ale zakupione już są. Pewnie niedługo trzeba będzie zakladać. Z tym dzieckiem sumo – to już przesada i to gruba

kania współczuję kolejnego ciężkiego dnia.
No a u mnie wiadomo – w sobotę imprezka roczkowa się odbyla. Bylo bardzo fajnie , choć bylam mega zmęczona . Od rana biegalam , przygotowywałam ,zeby na wieczór wsyztsko pyszniutki i świezutkie. Dobrze ,ze przynajmniej ciepłe danie zamówiliśmy z restauracji , bo kompletnie nie mailabym kiedy tego zrobić. No i to byla dobra decyzja , bo wyszlo taniej niż jakbym jeszcze miala przygotować trzy rodzaje wymyślnych mięs. Torcik wyszedł sliczny, Dodo był grzeczny (wieczorkiem dopiero marudzil) , goscie dopisali i wszyscy bardzo zadowoleni. Było bardzo milo ,ale cieszę się ,ze mam to za sobą ;-)
NIEDZIELA
Mona , LutyMałgos Wszystkiego Najlepszego dla Waszych dzieciaczków z okazji ich święta!
Happy no przykro mi ,ze jednak ten piekny stan przespanych nocy został przerwany .... może tylko chwilowo.
Kroma zawody w pływaniu? Super. Mam nadzieję ,ze miejsce na podium zajęłą :-)
natolin miło tak z rana poleniuchować w łóżeczku :-). Zazdroszczę.
elwirka współczuję nocki.
Emiliab dobry pomysł z tymi zyczeniami dla sugar na FB ;-D.
kania no co za pech ,że jeszcze małż się pochorował :-( A Ty się trzymasz jakos?
Dziulka te chrostki to pewnie z powodu ilosci kup jakie zasadzala ostatnio . A z tych połowów to małżyk przywozi jakieś zdobycze??? Zjadłabym taką swieżusieńką rybke np. z grilla . Mmmmm
elizabenet takich temperatur to tylko pozazdroscic. U nas już przymrozki. Także Ty nawet myslec o rękawiczkach jeszcze nie musisz ;-) Zdróweczka życzę!!! No i tez nie wiem o co chodzi z tymi prawidłosciami ???
kasis myslę o Tobie kochana. Trzymaj się!
Dawidowe pomyslałabym ,ześ w ciąży: sledzie i mleko czekoladowe? Może jednak odwiedzilas tego przystojnego sasiada? Hihi

mamaagusi zdrowia dla małza . W ogóle to precz już z tymi choróbskami!!!
sarisa imprezkę z pompą jeszcze nie jedna zrobisz! Zreszta zawsze mozesz zrobić jeszcze jedna imprezke roczkową na nowym miejscu:-) No przeciez niektóre obchodzily sylwestra w sierpniu , to Ty nie mozesz zrobic kolejnego roczku?

Niedzielka minęła mi na odpoczynku po sobocie i wieczorkiem na prasowaniu ;-).
Nic specjalnego nie zrobilam , więc nie mam co pisac.
DZISIAJ
elwirka widze ,ze u Ciebie kiepskie noce to standard :-( . No niech się to wreszcie zmieni!
Happy ja to bym wolała walczyc z malym do północy w zamian za spanie do 10tej , chociaż w weekendy. No ale nie da rady. 6-7ma on zawsze jest gotowy do dzialania. :-( Szkoda ,ze ja nie.
Makuc, kania,dziulka,natolin,rysia no to Wam też współczuję niewyspania.
Efa o rany .... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!!!
rysia u Ciebie to już w ogóle jazda. Nie dziwie się ,ze troszkę Cie poniosło.
Cass no musisz wpadac czesciej.,
miniu suuuuuuper ,ze jesteś!!!! Co u Ciebie?
NIE NO - przeciez mialam ładnie pogrubione to co trzeba .... i co? ehhh znów jakies kłopociki na tym forum.
Trudno , nie dam rady juz pozmieniac , bo robota czeka. Lecę. Pa
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
Kochane wpadam na chwileczke bo u nas niestety nie za ciekawie :-( U Patryka gorączka aż do 40 stopni, zapalenie ucha i jeszcze ja się niewyraźnie czuje ehhh ... Mąż dzisiaj w domu został, bo nie wiem jak byśmy przetrwali 
kasis, tulam Cie mocno i trzymam kciuki, żeby to już był koniec problemów w twoim życiu! :***
makuc, rysia, elwirka i inne niewyspane mamy, łącze się z wami w bólu bo u nas przez gorączke Patryka mamy od piątku nocki poprostu do bani
A dzisiaj jak musieliśmy z samego rana iść do lekarza, to jak na złość Patryk spał i spał, chyba ciężką nocke odsypiał ... gdyby nie ta wizyta to pewnie byśmy sobie pospali, ale nie, 7 i trzeba było z łóżka się zwlec wrrr...
mamaagusi, zdrówka!
nat, daj znać co lekarz powiedział! Zdrówka dla Piotrusia!
efa, trzymaj się kochana!!! Dużo zdrowia życze!
cass, miniu, fajnie, że jesteście! :-)
sarisa, roczkiem się nie przejmuj, najważniejsze, że spędzicie ten dzień razem, a urodzinki co roku bedziesz super wypasione Zuzi wyprawiała
doris, ciesze się że roczek udany :-) Ucałowania dla małego przystojniaka ;-)
i to tyle ... kiepsko się czuje :-(

kasis, tulam Cie mocno i trzymam kciuki, żeby to już był koniec problemów w twoim życiu! :***
makuc, rysia, elwirka i inne niewyspane mamy, łącze się z wami w bólu bo u nas przez gorączke Patryka mamy od piątku nocki poprostu do bani

mamaagusi, zdrówka!
nat, daj znać co lekarz powiedział! Zdrówka dla Piotrusia!
efa, trzymaj się kochana!!! Dużo zdrowia życze!
cass, miniu, fajnie, że jesteście! :-)
sarisa, roczkiem się nie przejmuj, najważniejsze, że spędzicie ten dzień razem, a urodzinki co roku bedziesz super wypasione Zuzi wyprawiała

doris, ciesze się że roczek udany :-) Ucałowania dla małego przystojniaka ;-)
i to tyle ... kiepsko się czuje :-(
Ostatnia edycja:
reklama
casperkowamama:)
Zaciekawiona BB
kochane dzieki bardzo za mile przywitanie:-)ojjj stesknilem sie i to bardzo:-)ale nie jestem w stanie nadrobic was
ale z tego co widze to chorubska rules:-(u nas tez cos nie halo ale to jutro wam napisze po wizycie u doktora,no coz teraz mam tydzien wolny od szkoly wiec bedzie wiecej czasu na bb:-)ale teraz zmykam bo jeszcze moja "komorke"musze ogarnac i smigac po glusiora do niani:-)
A WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKOW!!!!!!!!!!
i oczywiscie dla chorowitek zdrowka!
buziaki i do jutra

A WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH ROCZNIAKOW!!!!!!!!!!
i oczywiscie dla chorowitek zdrowka!
buziaki i do jutra