reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej:-)
dzisiejsza noc w porównaniu do ostatnich była super....Miłosz oczywiście wstał ok.3 i chciał się bawić ale zebrałam się w sobie i on wstawał a ja go kładłam (nie obyło się bez wielkiego płaczu itp,ale byłam nieugięta) i tak w kółko przez godzinę i w końcu skapitulował i usnął....ufff:-D

Onesmile,Lolisza wszystkiego najlepszego z okazji roczku dla waszych małych męźczyzn:-)Sto latek!!!
Roxi dla Twojego męża także najlepsze urodzinowe życzonka i dla Tomira Happybeti również:-)
Roxi zdrówka dla Patrysia:-)Trzymam kciuki by w końcu mu się polepszyło:tak:
Kaniu Oliwce również życzę dużo a to dużo zdrówka:-)a do kina wybieram się na "baby są jakieś inne":eek:
Dorisku ja też niestety nie dostałam smska od Dorianka:no:
Elwirka współczuje nocki...życzę Ci by Oli w końcu dała się mamusi porządnie wyspać:-)
Sariska ja też otworzyłam linka i naprawdę jest przerażający...biedne zwierzaki:-(Skąd się biorą tak okrutni ludzie??ach szkoda słów:-(
Makucku fajnie że D jest lepsiejszy...niech tak mu już zostanie:-)a robota nie zając...jak znjadziesz wene to popracujesz:-)
Iduś jak tam dzisiaj Twoje zdrówko...mam nadzieje że czujesz się już znacznie lepiej??!!:tak:
Natolinko a jak tam dzisiaj Twoje samopoczucie???i jak czuje się Piotruś???:-)

no nic uciekam zrobić se kolejną kaffkę i jeszcze do Was wrócę (jesli oczywiście Miłosz wcześniej nie wstanie ze swej drzemki)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Onesmile, Lolisza, sto lat dla waszych maluchów. Równie gorące życzenia dla wszystkich solenizantów z ostatnich kilku dni!!!

Ja tylko na chwilkę wpadłam się zameldować...
Niestety, nie jestem w stanie Was nadrobić, nawet chyba dzisiejszych postów. Ledwie żyję, trzyma mnie biegunka, moją rodzinkę też. Chyba mamy rotawirusa, mnie w sobotę odwiedziło pogotowie, z odwodnienia straciłam przytomnośc na 4,5 minuty...
Olek jako jedyny w domu nie zachorował, był szczepiony na rotawirusy i myślę, że to może dlatego.
Gdy się lepiej poczuję, postaram się do Was wskoczyć na dłużej :-*

Hej Kochane mamusie.
Przepraszam Was bardzo za tak długą moją nieobecność tutaj,ale mamy wielkie przejścia z naszym dostawcą internetu,ale to napiszę innym razem, gdyż teraz znalazłam tylko chwilę tutaj wpaść i napisać coś ode mnie póki chłopaki grzecznie się bawią, bo tak jak Wam natolin przekazała opiekuję się parę dni w tygodniu w zależności od potrzeb żony kuzyna przez parę godzin ich synkiem.
Do tego zaczęłam ostatni rok studiów, grzebię już w książkach żeby mgr pisać. Do tego studium pedagogiczne się zaczęło więc roboty pełno. 30 października robimy imprezę urodzinową Łukasza dla rodziny.

Ogromnie tęsknie za Wami, ja nie wiedziałam że tak się uzależnię od Was :-).
Jeszcze trochę a będę mogła być tutaj z Wami na nowo, nie mogę się już doczekać.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich dzieciaczki i dziękuję tym mamom które o mnie wypytują, piszą itp!!

Ja już chcę być tutaj z Wami non stop.. :(

Witajcie Dziewczyny, mam do Was pytanie: mianowicie, która byłaby chętna przejąć rolę moderatorki oraz opieki nad grupą zamkniętą? Ja niestety nie mogę już pełnić tych ról. Odkąd wróciłam do pracy, nie mam czasu na forum. Rzadko zaglądam, nie wiem co się dzieje na forum. W grupie zamkniętej zaczęły mi przeszkadzać niektóre rzeczy. Zupełnie straciłam kontrolę nad czym kolwiek, więc lepiej będzie jak ktoś przejmie te funkcje i zajmie się forum lepiej niż ja. Wystąpię do Admina z prośbą tylko muszę wiedzieć kto chciałby za mnie te funkcje pełnić.

dzien doberek:-)

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI URODZINEK DLA PAWEŁKA I FRANUSIA STO LAT:-)
OCZYWISCIE DLA ONESMILE I LOLISZY TEZ WSZYSTKIEGO DOBREGO:-)

Roxi zyczonka dla malza:-)
Happy ty wiesz co;-)dla Tomira:-)
widze ze tyle chorowitek ze nie wiem czy czasu starczy na wypisanie wszystkich wiec wybaczcie ze pojde na latwizne i WSZYSTKIM POCIAGAJACYM OBOLALYM I NIE WYSPANYM ZYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWKA:-)
u nas zapalenie ucha:szok:hmmm....moze i nie jestem lekarzem ale mnie to raczej wyglada na zebole no ale jak uczona osoba tak twierdzi no to tak musi byc,ale to na inny watek.
jesli chodzi o moje stare konto to jak to mowia "olalam"bo i tak wiecie kim jestem wiec Miniu77 czy Casperkowamama:) to ciagle ja no moze tylko byc problem z zamknietym;-)
tak troszke poczytalam o tych imprezkach urodzinowych i tak mi troszke smutno bo my stwierdzilismy ze bezsensu robic cokolwiek bo dla kogo?Glusior i tak nic nie kuma,wiec u niani zjemy razem wszyscy sniadanie (taki zwyczaj tu w danii)i urodzinowe cisto dunskie no i styka no oczywiscie flagi dunskie wszedzie musza byc bo to urodziny:)polskich nie bylo:-(no i na tym koniec.wiec nie bede miala sie czym chwalic:-(

u nas deszcz i zimno ale kawka i bb dodaje sily:-)oczywiscie czeka na mnie jeszcze kuchnia tzn obiad ale ciezko mi sie zebrac moze jakies pomysly co zrobic na obiad?ooooo....mam dynie!co proponujecie?

happybeti, 23 piękny wiek :-) co do charakteru, to faktycznie ogromny urok osobisty mój mąż ma, ale sam sobie z niego sprawy nie zdaje, więc go nie wykorzystuje ;-) Ale nie znam osoby, która by go nie lubiła, on o to nie zabiega, jest poprostu dla wszystkich taki sam i to w nim uwielbiam, siła spokoju i równowagi, w przeciwieństwie do mnie :-D

rysia, gratuluje sukcesu wychowawczego dzisiejszej nocy :tak: no i tysięcznego posta :-)

efa, jeszcze raz zdrówka życze, no i chociaż tyle dobrze, że Olusia nie dopadł ten wirus. A ty się kuruj kochana :*

makuc, ciesze się ogromnie, że taka przemiana w twoim lubym zaszła :-) ale ciii żeby mu się nie odwidziało ;-)

mała mi, super, że pisze :-) też mam nadzieje, że wkońcu wrócisz do nas na dobre :tak: Powodzenia w szkole i w opiece nad dzieciaczkami!

monimoni, :-(

eliza, chyba nadal nie napisałaś o co z tymi "standardami" na bb chodzi :rolleyes2:

miniu, pozwolisz że nadal tak bede do ciebie pisała bo jakoś się przyzwyczaiłam :sorry: no i krócej jest :rofl2: widze, że obaj nasi synkowie mają to cholerne zapalenie ucha, u nas w dodatku jest obustronne :-( narazie bronimy się przed antybiotykiem, a co u was zalecili ? też macie taką wysoką gorączke ?

Patryk właśnie zalicza drugą drzemke, ale nie dziwne skoro pierwszą miał już o 8. Wogóle teraz więcej śpi, wymęczyła go ta wysoka temperatura :-( Ale musze wam powiedzieć, że mimo choroby to i tak jest cudowny ten mój synek, dużo się cieszy uśmiecha i bawi, no i przytula się ciagle :-) Słodziak mój malutki :-)

reklama
Roxannka u nas jednostronne zapalenie ucha bez goraczki!prosze napisz mi jak twoja kruszynka reaguje na to zapalenie bo kiedys czytalam ze dzieci tzw"drapia"ucho ktore boli glusior tylko lapki wklada do buzi i slini sie jak buldog;-)wiec tak mysle ze to zebole.oczywiscie ze pisz miniu :-)

moni
:-( WHY????!!!!

rysia
no prosze 1000 post :-) gratulejszyn!!!!ja to zaczynam od zera;-)

smigne na galerie i chyba czas zaczac operacje obiad bo z dzisiejszym moim tempem to cos czuje ze czasu mi braknie;-)

Do góry