reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

A ja jestem znów a tu już nikogo nie ma chyba.Wybaczcie ale nie nadrobie od ostatniego posta,moje dziecko dziś później poszło spać bo dwie drzemki dziś były i ta druga trochę dłuższa no i iedawno co weszłam na bb.Wogóle to musimy się jutro wybrać do lekarza z małą bo takie jakieś brzydkie na łapkach wyszły placki czy chrostki i przez to z S się pożarłam bo on oczywiście jak to zobaczył to od razu mina taka jak bym mu matkę i ojca zabiła a jak ja go widzę z taką miną to mnie od razu h.. strzela normalnie ech

reklama
wioli ja z tych skrytych co sie nie lubią wszystkim pokazywać ;-) zbyt wiele osób " z ukrycia" nas poczytuje nie chciałabym żeby np okazało sie że ktoś "niepowołany" będzie wiedział że ja to ja, lubie swoją anonimowość, tu jestem Alicją, na zamkniętym jestem "sobą" ;-) ale wiesz, Ty juz z nami dość długo jesteś, myśle że już niedługo dostaniesz dostęp to sie nas naoglądasz ;-)

Halo wieczornie ;-)
Kania,Kasis, Kahha spóźnione imieninkowe życzonka wszystkiego NAj Naj Naj :-)
E-lonka, Rysia doczytałam że Laura i Miłoszek chorzy. Jak się maluszki czują?
Dorisku i bardzo dobrze, że się wybawiliście :-) i że imprezka udana. A z reguły na te co się nie chce iść są najlepsze ;-)
Dawidowe ja wiem o którą Ci chodziło i tym bardziej mam ubaw heheh
Alicja piękna spineczka.
Kroma ja jeszcze u mamci mojej i pobędę tu trochę i niewiem czy tak bardzo odpocznę jak mi się wydawało hehe
Kania :*

no cóż i jeszcze chciałam coś napisać i już mi z głowy wyleciało.................

wioli, a ja bym nie liczyła na to ze se pooglądasz na zamkniętym, bo są takie kreatury, (makuc, :***:-p)które usuwają nawet z zamkniętego po 5 minutach:rofl2:
nikt mnie nie kocha, nikt za mna nie teskni
spadam

IDUNIA jestes?????????,a co pijesz??????????????,:)) ja przy piwku:)) a co do kretury MAKUCIA to masz racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))

Alicja rozumiem
Ikaa nie przejmuj się faceci to gorszy gatunek i trzeba brać sobie na nich poprawkę
Ida ale żeś wymyśliła nie lubią ?ty to chyba ostatnia możesz powiedzieć ze cię ktoś nie lubi i zacytuję cię jeszcze ida ma kopa ty kiedyś mi napisalas to mam okazje się zrewanzowac;-)

reklama
Do góry