reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

makuc widocznie snu potrzebowałaś:tak::*.A twój D. nie boi sie alergii,że tak dziecku daje słodycze???:szok::no:.M. dal raz Amelce kawałek czekolady.nie dość,ze pluła,to jeszcze ja wysypało po niej.I juz nie daje:-p.Ostatnio w DDTVN mówili o magnezie,że owszem,jest w czekoladzie i dzieciom można dawac,ale tę gorzką,nie mleczną.Ale u nas na razie odpada.
dorisku współczuję nawału pracy i niewyspania.Oby jak najszybciej Dodo się naprawił,a szef przestał Cię zawalac robota,zebys mogła z nami pobyć i wyspać się porządnie:***(Tak myślałam,ze czasu nie masz...)

reklama
Hej :)

Wpadam na chwilkę, bo czekam aż się racuchy dla Łukasza usmażą na II śniadanko i muszę się Wam pochwalić że właśnie przyznali mi dwa stypendia na uczelni- socjalne i rektora za dobrą średnią. Tak więc mamy około 600zł miesięcznie więcej na koncie! Jupi:-):-)
Cieszę się bardzo!! Szczególnie nie wierzę jakoś w to za dobre wyniki, bo myślałam że moja średnia za oceny nie jest jakoś imponująca,ale jak widać 4,5 wystarczyło :)

Ostatnia edycja:
mała mi JUUUPIIII z Tobą:-):-):-):-):happy::tak:.Super!!!!
Mamaagusi ,no właśnie z centrum masz wszedzie blisko;-),a ja wszedzie daleko z tego "rogu Polski",jak Kania z drugiego.chociaż do Krakowa ma w miarę blisko....Miniu dała rade to i wy dacie:).No,właśnie...jak jej napisze o zlocie,to na pewno przyjedzie z Casperkiem:)))

Ostatnia edycja:
mamaagusi jak Ty z centrum to musze Cie kiedyś nawiedzić bo ja do rodziców w łódzkie jeżdżę ;-) no i co Ty piszesz, że tam nic nie ma a np. Sulejów

Zalew Sulejowski , Pogoda , Czartery , Czarter , Szkolenia , Agroturystyka , Biwak , Domki

piękny zalew, domki letniskowe, łódki po prostu och ach och :-) ja tam uwielbiałam wypoczywać :-) a że ośrodków letniskowych tam dużo to można wybrać cenowo i urządzeniowo odpowiedni (ja osobiście polecam ten ośrodek - byliśmy tam już 4 razy :-) )

http://www.anpol-pt.com.pl/main.html

i zlot zorganizowac, w końcu jak w centrum to każdy ma taką samą droge do przebycia ;-) :-)

a i gratulacje z racji że katar - Wy 0:1 :-)

a odnośnie spotkań to mi sie znów strasznie tęskno zrobiło za naszymi dzieckami....

...............................................................................

mała mi gratulacje!!!! tak sie ciesze :-) :-) !

dorisku współczuje nocki :*

Ostatnia edycja:
to jak Miniu będzie to ja na 200% przyjadę:-):-):-)
co do dojazdów to fakt faktem że te z centrum mają wszędzie jednakowo daleko:rofl2:
no nic, ile by was nie zjechało to ja na Miedwie na pewno się stawię:tak:
a może i dam radę M na jakiś Kraków czy cuś namówić... ale tu przede wszystkim finanse i miłość młodej do podróży będą decydować:cool:
wczoraj jak kładliśmy sie spać to M poszedł do młodej okryć ją kołderką i zyskał tyle że się rozbudziła (jej dotknąć nie można jak śpi!!!:wściekła/y:) i siedział z nią ponad godzinę! przed 8 pobudka, a teraz już tnie komara. to ja się pytam czy nie mogła po prostu pospać do 9 i nie pitolić że już wyspała się cudownym sposobem przed 8:crazy:no ale niech jej będzie - inne mają gorzej:-pa ja przynajmniej do rejestracji się dodzwoniłam i umówiłam na randkę z wraczem. wrażenia słuchowe ma zapewnione bo takiego kaszlu gruźlik się nie powstydzi...
no i hip hip hura - mnie ścina choróbsko to M oczywiście ma akurat nockę:crazy:a że TM w tv leci to pewnie młoda zapobiegliwie zrobi mi posiadówę przy łóżeczku do północy:cool:
miodzio, i w ogóle fulhapines czuję:crazy:
mała mi, 4,5 to mało?!?!?!?!?! babo jedna, gratuluję!!!!!!!:-)super że zastrzyk gotówki w końcu będzie!!!!!!!
wioli, kopas w dupas przyjęty;-)ale i tak nie zmienię zdania, ze moje posty rzadko z pełnym odzewem się spotykają, a więc jakaś przyczyna tego musi być:-pa to że co jakiś czas miauczę że mnie nikt nie lubi - ja tak mam, i naprawdę tak czuję, no ale to już kwestia mojej pewności siebie i kompleksów:rofl2:
beti, co do odzwyczajania dziadków od cukrzenia młodej to ja sie poddałam:zawstydzona/y:zresztą to też nie jest tak że wpychają jej nie wiadomo ile - ale dają i już to mi się nie podoba. ale ich problem bo oni sponsorować dentystę będą i dziecię do wizyt przekonywać:cool::-p:crazy:
nie pamiętam co jeszcze a nie piszę w drugim okienku więc wysyłam to i ewentualnie cdn:cool2:

idusia właśnie, inne mają gorzej, nie narzekaj Szczęściaro :-) :-p a co dzisiejszego wieczoru to mogłabyś nieco optymistyczniej patrzeć: dziecie Ci pieknie uśnie a Ty będziesz mogła sobie zasiąść przed tv z pifffkiem i rozkoszować ulubionym programem :tak: od razu lepsza wizja ;-)

A właśnie szperam, szperam i mam coś speszyl po prostu cała makuć :-D

9e691f5590988b6f85f0a1dc98d11947.jpg

Ostatnia edycja:
Halo Mamusie :). Witam sie z poczekalni....i jeszcze 2 babki przedemna wieku sredniego ....
Mala mi super wiesci :). Brawo. Zdolniacha z Ciebie. Taka srednia z malym dzieckiem u noku :)
Dorisek wspolczuje nocki
Idusia, Happy do krakowa przyjada :) oj ak tak. Obawiam sie, ze na majowke jeszcze moglibysmy pojechac, ale pozniej juz nie bedzie mozliwosci ;)
Alicja tak zgadzam sie caly Makuc
Makucku pytalas wczoraj o paznokietki. Ja Zuu biore na kolana imowie, ze cyk cyk robic bedziemy i super grzeczna jest czasem paluszka zabiera, ale nie ma walki i placzu

IDAAAA!!!:crazy::crazy::crazy:no,focha normalnie strzelam jak stad do niewiemgdzie!!!To Ty jak miniu będzie,to bedziesz,tak??a ja to pies:unsure:???dobra,dobra,niech ci będzie...:cool::-p

reklama
Elwirka :-) ja mam tak, ze też tłustego nie zjem, będe okrawać aż z plasterka wędliny połowa zostanie :sorry:
to tak jak ja :-)
Alicja- no,dokładnie tak samo nasze niunie przez telefon rozmawiają:-D:tak:- jakbym swoją widziała:-D.
A jeziorko naprawdę godne polecenia:tak:.I woda w miarę czysta,skoro Szczecin do picia bierze z niego:tak:.Co prawda w maju to może być za zimno na kąpiel (aczkolwiek pamiętam jak kiedyś w długi weekend majowy w Krakowie na Kryspinowie szaleliśmy i woda była już ciepła.).No,ale są inne atrakcje,więc na pewno dzieciaczki by się nie nudziły.A my to już na pewno nie:-D;-):-p
Elwirka- to z jednej strony masz dobrze,jak taka wybredna w jedzeniu jkesteś,bo łakomczuchom gorzej "linię trzymac":-p

Nie dokonca bo ja słodkie bardzo lubię:sorry:

Hej :)

Wpadam na chwilkę, bo czekam aż się racuchy dla Łukasza usmażą na II śniadanko i muszę się Wam pochwalić że właśnie przyznali mi dwa stypendia na uczelni- socjalne i rektora za dobrą średnią. Tak więc mamy około 600zł miesięcznie więcej na koncie! Jupi:-):-)
Cieszę się bardzo!! Szczególnie nie wierzę jakoś w to za dobre wyniki, bo myślałam że moja średnia za oceny nie jest jakoś imponująca,ale jak widać 4,5 wystarczyło :)

to super kochana

mamaagusi jak Ty z centrum to musze Cie kiedyś nawiedzić bo ja do rodziców w łódzkie jeżdżę ;-) no i co Ty piszesz, że tam nic nie ma a np. Sulejów

Zalew Sulejowski , Pogoda , Czartery , Czarter , Szkolenia , Agroturystyka , Biwak , Domki

piękny zalew, domki letniskowe, łódki po prostu och ach och :-) ja tam uwielbiałam wypoczywać :-) a że ośrodków letniskowych tam dużo to można wybrać cenowo i urządzeniowo odpowiedni (ja osobiście polecam ten ośrodek - byliśmy tam już 4 razy :-) )

to i do mnie zapraszam

Mamaagusi dobrze że nocka przespana i czujecie się lepiej oby szybko przeszło

Do góry