reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

ja wpadam jak torpeda i tylko chcę dla Kani napisać Uff dobrze że żyje, a nie ważne jak się to wszystko potoczyło, mam nadzieję, że wam jakiś mega wypasiony gift podaruje, za te nerwy. Sarisko- super, że usg dobrze wyszło, najważniejsze że mama i dzidzia dobrze się czują. Dawidowe ty odpoczywaj, Doris- mi ciebie też brak na zamkniętym.

A dla reszty życzę

Kochani niechaj magiczna noc Wigilijnego Wieczoru,
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia,
Żyje własnym pięknem.

Zobacz załącznik 419168Zobacz załącznik 419169Zobacz załącznik 419170

reklama
Wpadam tylko na chwilkę aby złożyć wam życzenia:

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

Buziaczki.

Na forum cichutko się zrobiło, widać że święta się zbliżają :-) pewnie ostatnie przygotowania do jutrzejszej wigilii u was w domkach.

kania, elwirka, wioli, kroma, joli, wam również zdrowych, radosnych i spokojnych świąt życze! :-):tak::-)

sarisa, współczuje przebojów z zębem :baffled: dobrze, że kryzys zażegnany! A w te święta odpoczywaj bo w następne to już bedzie ciężej :-p;-)

A ja siedze w domu zakatarzona, z trudem położyłam Patryka na drugą drzemke bo katar ma taki że cięzko mu oddychać, spać, jeść i pić :-( ehhh ... sprzątać mi sie za bardzo nie chce, z grubsza ogarnełam mieszkanie ale jak Patryk się obudzi to i tak bedzie sajgon więc po co mam się męczyć ;-) gdyby nie choinka, która w tym roku jest wyjątkowo piękna :)-p) to wogóle nie czułabym tych świąt :no:

No dobra, uciekam i już wam tu nie smęce. Zapewne jeszcze się pojawie i dzisiaj i jutro więc życzeń narazie nie składam :cool2:

edit.

nat,
współczuje kłótni z mężem, mam nadzieje że to nic poważnego tylko mała sprzeczka przedświąteczna, głowa do góry!

Mój mąż właśnie wrócił z pracy i powiedział że samochód nam się spsuł ... no rewelacja poprostu !@#$% :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
witam sie z wmi spod kroplowki:) tak, tak obrze czytacie..siedze w gabinecie z podlaczona kroplowka na wzmocnienie. Tak mi ten okres przedswiateczny dal w d.., ze dzis przy fotelu prawie nie padlam, bolala mnie glowa znow i wszystko inne, no i dziewczyny podlaczyly mi elektrolity. Juz jest lepiej
doris- ja tak jak ty od 2 dni z wielka opryszczka chodze, wiec pewnie u ciebie to zle samopoczucie to tez przemeczenie. Organizmy nam sie buntuja:)
Kalendarzami sie nie martw, bedzies miec jak znalazl na Dzien Babci i Dziadka. JUz w styczniu.
ok uciekam, doczytam wieczorkiem..
zaraz mam pacjenta

Moriam niech moce szybko do Ciebie wrócą.
Doris Odpoczywaj i zdrówka życzę.
Roxi Wam też dużo zdrowia, bo przecież to ważniejsze niż zepsuty samochód.
Nat trzymam kciuki za szybką zgodę z mężem.

Mnie też sprzątać się nie chce. Na razie prawie ogarnięty jest pokój syna. Ile zdążę zrobić to zrobię, a resztą nie mam się zamiaru przejmować. Dzisiaj jeszcze choinki chcemy ubrać. A jutro jak Laura wstanie z drzemki południowej to wybywamy do teściów.

Nie jestem mistrzem w składaniu życzeń, ale
Życzę Wam przede wszystkim spokoju, radości, miłości, cierpliwości i wytrwałości, Wesołych Świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze.

Moriam wracaj do sił coś czuje ze mnie to odrazu do cysterny powinni podlaczyc;-)
Elona na całe święta wybywacie z domu?

Ja dopiero robię drugie ciasto ciagle trzeba czekać zeby coś się ostudzilo ale dzięki temu mam chwilke na bb sprzątać będę jutro juz tak na czysto hehe bo i tak mi dziś nasmieca a tak posadze ich w kącie i za robię się ruszać

reklama
Jejku wszystkie widze padają jak muchy

Doris, Moriam, Roxi zdrowia
Ptyś też do zdrowia marsza

Natolin prosze mi się tu wycmokać z mężem i pozapominać o wszystkim co złe.

Tym które już wybywaja życze zdrowych i spokojnych świąt w gronie wymarzonej rodziny.

A my po spacerku, drobnych zakupach. Laura chyba zasneła a ja musze położyć farbe na włosy i coś zjeść bo lece dziś nadwóch jajach na miekko ichrupkach kukurydzianych. Mam jakaś mrozoną pizze z pieczarkami, dołoże sera i będzie co jeść.

Do góry