reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja się tylko przywitam bo i tak nie jestem w stanie na niczym się skupić,na 13 mam wizytę,usg genetyczne i test pappa,z morfologi wyszedl mi jeszcze lekko cukier podwyższony,jakby co odezwę się popoludniu,zmykam.

reklama
Witam się ładnie i uciekam rabotać ;-)

mała mi, kciuki zaciśnięte mocno mocno ale raczej profilaktycznie bo wiem że pójdzie ci super i 5 będzie :-)

renata,
nie stresuj się kochana, napewno wszystkie badania wyjdą ok! Trzymam kciuki i czekam na wieści już po :tak:

Reszcie życze miłego i spokojnego wtorku :cool2:

Baska powalasz mnie swoją pracowitością. Ja dopiero ogarnełam chałupe ale sporo zostało.

Dziulka Ja do rodziców wózek zLaurą wnosze na 3 pietro.

Roxi wypoczywaj przed urlopem

A my dziś na 12.10 do lekarza. Wzasadzie ide po zowlnienie. No cóż nie mam wyjścia. Niunia koniecznie chce dzieś iść bo mi juz 3 pare przynosi i zakłada mówiąc papa.Aktualnie wychodzi w sukience ogrodniczce założonej od dołu.

renatko mocno zaciskam kciuki żeby badania wyszły dobrze :*

mała mi kciukaski już są :tak: :*

dawidowe na 3? wow! My od dawna już w ogóle niewózkowe bo dla mnie nasze 4 piętro to jakiś koszmar jest :/

baska widze że miałaś pracowity poczatek dnia :-p :-)

Halo ja tylko na chwilke, bo zaraz kolezanka z synkiem do mnie wpadną ....o 8:00 bylysmy na placu zabaw. Na zakupowym wkeje tenisówki jakie jej wczoraj kupiliśmy ;-).

Reantka nie martw się. Trzymam kciuki.
Mała mi ja i tak wiem, że z wyróżnieniem zdasz :-). Trzymam kciuki

Dawidowe,Alicja to nie pracowitośc tylko musiałam rozładować nerwy i też bezsenność trochę:sorry2: mały własnie zasnął a ja tak lubię na szybko z ranka sobie posprzątać,ugotować wtedy jak mały zasnie mogę odpocząć a jak wstanie to spacerek i zabawy z dzieckiem a tak to on potem tylko marudzi i nic nie można zrobić a rano wyspany się bawi a ja sobie robię swoje a potem luuuzzz odpoczynek.tylko jak mąż w domu to ten mój tryb dnia tak ładnie nie działa nie mogę się zoganizować jakoś :baffled:

Mała_mi od rana kciukasy zaciskam mocno, przez to niewiele mogę zrobić.
Dziulka czemu wózka na dole nie zostawiasz, kradną? Naprawili windę? Ja sobie nie wyobrażam wnoszenia wózka na 2 piętro przy moim kręgosłupie.
Renata trzymam mocno kciuki za badania, robisz je z własnej inicjatywy czy lekarz Ci zlecił? No i mam nadzieję że ten cukier się unormuje.
Baśka dziś się widzę realizujesz kulinarnie, ja mam zupkę z wczoraj dla córci, jakiś obiad w słoikowy ale Ona nie chce mi jeść, tylko z zupy woda i nic więcej, dziś jej zblenderuje te warzywa, bo co Ona się naje samą wodą...
Dawidowe widzę, że Twoja też taka Zosia-samosia, wszystko sama.
Wioli Ty dostaniesz porządny OPR za brak zdjęcia !!!

Mam pytanie, czy Wasze dzieciaczki śpią przy otwartych oknach w nocy teraz w taką pogodę?
Ja już sama nie wiem, trochę się obawiam jej otwierać tym bardziej że chora, poza tym nad ranem wcale ciepło nie jest ale dzisiejsza nocka była fatalna budziła się co chwilę mokrusieńka :-(
I jeszcze jedno pytanie, miałyście kiedyś do czynienia z gniazdami jaskółek, kurczę od tygodnia lepią mi gniazdo nad dwoma oknami a nie chcę żeby tam były... jak je odstraszyć, już nawet worki (reklamówki) wisiały ale są cwane i je omijają i dalej chcą lepić. Wczoraj miałam uchylone okno u Oliwi to mi jedna prawie do mieszkania wleciała:-(

Ostatnia edycja:
witajcie,wpadam na chwilę.Nie dam rady "Was dziś przelecieć",chciałabym tylko Małej_Mi życzyć powodzenia,trzymam mocno kciuki,myślę o Tobie od wczoraj:tak:Renata za Ciebie też trzymam kciuki,udanej wizyty,na pewno wszystko będzie oki!:tak:
Całej reszcie mamusiek życzę spokojnego,udanego dnia.

reklama
Renata, kciuki zaciśnięte! Na pewno wszystko będzie OK!
Kania, moja śpi przy zamkniętym oknie, bo mąż się upiera, że zbudziłby ją hałas z zewnątrz, bo mieszkamy na parterze. Na szczęście mieszkanie jest z tych raczej chłodniejszych.

Do góry