reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć,
E-lona, zaliczyliśmy Leśny Park Niespodzianek Leśny Park Niespodzianek w Ustroniu i to te zdjęcia ze zwierzakami oraz Park Dinozaurów w Ustroniu Park Dinozaurów w Ustroniu | Fajna sprawa:) A, tylko wybierzcie się raczej z rana. My pojechaliśmy jakoś o 9:30 i było spoko, ale jak wychodziliśmy, to już było całkiem sporo ludzi. Mała Mi, polecam:) A w Pszczynie byłam chyba w trzeciej klasie podstawówki w parku itd., ale nie pamiętam, czy oglądaliśmy wtedy żubry... Ale pewnie warto się przejechać. Sama muszę to rozważyć:)
Kania, szkoda, że tak niefajnie w pracy :( Chyba rzeczywiście zastanów się nad zwolnieniem lekarskim...
Roxi, współczuję, że Ptyś już jutro musi do żłobka wrócić, ale wierzę, że da sobie radę. Trzymam kciuki, by obyło się bez problemów!
Baśka, zdrówka dla Kamilka!
A my po spacerku. Hania śpi, a ja idę włączyć telewizor i obejrzeć mecz siatkówki no i muszę za jakiś obiad się zabrać.

Kamil spał przedtem tylko pół godzinki.Teraz po 4 butelce mleka od godziny 10... zasnął :baffled: nic nie chce jeść to ważne że chociaż te mleczko:confused:
Kaniu jak na razie nie zwymiotował antybiotyku więc może uda się tym razem ominąć zastrzyki:dry:
Dawidowe jak na razie temperatura 37,5 jest ciągle, w nocy było powyżej 38,5.Teraz śpi i mam nadzieję że odeśpi nockę i w ogóle że dzisiejsza noc będzie spokojniejsza:zawstydzona/y:
Idę się położyć.Pa miłego popołudnia życzę;-)

Wczoraj padłam jak kawka przed 22:sorry2:
Baska zdróweczka dla Kamilka!
U mnie z kolei Kuba ma zapalenie gardła i dostał DUOMOX. Od kilku dni juz miał temp. która schodziła mu po podaniu syropu i znowu 38 stopni. W końcu dzisiaj poszliśmy do lekarza. Teraz bidulek leży w pokoju i nic mu się nie chce...

Mała_mi piękny masz ten suwaczek:tak:
Kania :******
roxi super masz z tym piwem:tak:. Ja chyba wieczorkiem się napiję...

Ciekawa jestem,co u doris?????

Emilia zdrówka dla Kuby, oby szybko mu przeszło, tak samo Kamilowi Basi.
Ja co najwyżej mogę pifko 0 % :-)
Doris pewnie zapracowana albo się urlopuje...tak samo Iduś.

Mnie chyba też coś nabiera. Delirę mam siedzę w wełnianym swetrze, i każdy mięsień daje znać o sobie a głowa mi pęka, chyba że to z porannych nerwów reakcja opóźniona.

reklama
Do góry