reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc spakować można szybko - zawartość szafy w dwie ręce i przez okno, może na koniec świata nie doleci ale dobre i to :-) Szkoda że ulubiony ochroniarz w pracy się nie pojawił ale może jutro będzie :-) Spokojnej pracy :-)
Baśka super, że masz pomoc przy Kamilu, zawsze to na chwilę razem się zajmą i pobawią a Ty w spokoju ugotujesz coś czy nawet łykniesz kawki :-)

reklama
Kania- jestem tu glownie po to by osobiscie przekazac ci moje wielkie GRATULACJE!!!!!!! wow! wow! wow! zdrowka tobie i dzidzi i dobrego samopoczucia, bo podczytalam, ze kiepsciutko z tym u Ciebie:)
dawidowe, miniu- pakujcie sie szybciutko. Grztuluje nowych domkow:)

makuc- jak ten przepis znajdziesz, to sie podziel, moze i ja skorzystam, bo momentami wielka mam ochote...

a co u mnie? spokoj, grantu naukowego mi nie przyznali, wiec moje ambicje zawodowe zostaly zmiazdzone. Maura od wrzesnia idzie do zlobka i juz to przezywam. Choc o nia sie nie martwie, da sobie rade:)
Nadal mamy smoka i pampersa i jak czytam o waszych osiagnieciach, to czuje ie niekonsekwentna i nieudolna.
dawno mnie nie bylo, a ciezko sie wdrozyc po tak dlugiej przerwie, nie dosc, ze sie wypadlo z obiegu, to posty zostaja bez echa..
ale sprobuje
Here i am:)

Moriam dziękuję :***
Szkoda że tego grantu Ci nie przyznali :-(
Córcia na pewno w żłobku sobie poradzi, i nie martw się u Nas też nadal smok i pielucha.
Teraz jest niestety na etapie do nocnika sikać nie będę. Więc nie myśl tak, że jesteś nieudolna. Na każde dziecko przychodzi swój czas :-) I cieszę się że wróciłaś do Nas :-)
Miniu super, że macie nowe lokum, sprawnego pakowania Wam życzę :-) Pozazdrościć takiego ogrodu :-)
Baśka zatem teraz luzik, smacznych lodów :-)

Ostatnia edycja:
Kania,Moriam u nas tez nocnik i smok na topie:-)stwierdzilismy ze nic na sile i nie biegniemy w maratonie o zlote gacie;-)wiec przyjdzie czas to odstawimy:tak:zreszta glusioro ma obrzydzenie do nocnika i smoczek uzywa tylko jak sie zdenerwuje wiec spokojnie dziewczyny nie jestescie same;-)u nas jeszcze dochodzi raczka pod bluzke mamy i mlody sie nie krepuje czy to bank czy sklep;-)zreszta tu podchodza do tego normalnie to jest dziecko i nie ma nic krepujacego w zachowaniu takiego malego czlowieka:-)ostatnio bylam w banku a mlody zobaczyl 2 policjantow i stanal jak wryty!i tylko wydukal Hej:-)patrzyl na nich jak zaczarowany jak zrobili krok to on za nimi normalnie nie bylo dziecka!!tylko hej i hej:-)ale jak trzeba bylo opuscic bank to mialam jazde bo moje dziecie to chyba bedzie policjantem albo kradziejem:tak:bo tylko wozy policyjne i policjanici go interesuja:-)
Moriam dasz rade z rozstaniem ja 2 tyg wracalam zryczana ale dalam rade ciezko bylo ale teraz jest super tzn dla mlodego bo nawet nie ma czasu na papa:-:)tak:szkoda ze nie przyznali ci grantu:-(

Makuc przykro mi ze z mezowatym nie bardzo:-(moze pogadajcie sobie na spokojnie przy kolacji z swieczkami?;-)ja jestem tego zdania ze jak naprawde ludzie sie kochaja to takie sprzeczki tylko wzmacniaja bo jak po takich klotniach ludzie jeszcze sie dogaduja tzn ze sie kochaja i im zalezy na sobie bo jak tego by nie bylo to nie udaloby sie dogadac.dajcie sobie czas,u nas tez nie bylo rozowo ale teraz moge napisac ze jest 100 razy lepiej niz bylo jak sie poznalismy!!rozumiemy sie bezslow i moj A wszystkie moje nerwy obraca w zart;-)smieje sie ze mi zeby jadowe jeszcze nie wypadly bo za mloda jestem;-)trzymam kcuki aby sie poukladalo!!

no i z pakowania nici ojjj

Hej, na chwilkę wpadam.Dla tych dziewczyn które nie czytały na gz-moja rozmowa wsprawie pracy poszła całkiem dobrze,jestem zadowolona.a co będzie dalej,zobaczymy:-)Wczoraj byl zwariowany dzień przez tą rozmowę,a dodatkowo jeszcze musiałam męża wyszykować na urlop,poprasować,spakować,bo sam to by połowy ciuchów nie zabrał,o szczoteczce do zębów już nie wspomnę:-DPołożyliśmy się po północy,a o 6.00 już musieliśmy wstawać bo wyjazd zaplanował na 7.00.A ja zamiast odpoczywać po tym wszystkim to właśnie staram się odgruzować moje mieszkanie bo nie sprzątałam 3 dni :szok:,no ale musiałam się trochę poduczyć do tej rozmowy.Bałagan jak nie wiem co,pranie,prasowanie itd...Może do późnego popołudnia się ogarnę z tym wszystkim.Na razie nie czytam,zajrze jeszcze wieczorem na spokojnie.I dziękuję wszystkim,które trzymały kciukiiiii:-)ale trzymać nadal proszę hehe

reklama
Czarodziejka powodzenia,tez trzymam kciuki ! Powiem ci,ze wzielam z Ciebie przyklad i zaczelam sie ruszac i postanowilam jesc mniej.I idzie mi calkiem niezle,chociaz z wagi nie korzystam to czuje sie lzejsza wiec jestem zadowolona:-)
Miniu gratuluje nowego domku!!
Makuc moj ostatnio tez mnie pare razy wkurzyl,ze nawet pomyslalam,ze chetnie bym sama na pare dni do Polski poleciala ale nie wiem czy z dwojka dzieci w samolocie bym dala rade...Ale ja te nasze sprzeczki probuje sobie wytlumaczyc ty,ze ostatnio mamy duzo na glowie i brakuje nam czasu dla siebe ale mam nadzieje,ze te wakacje nam pomoga troche wyluzowac i zajac sie tez soba a nietylko dziecmi...

Baska tez bym zjadla jakies dobre lody

moriam na pewno w przedszkolu bedzie ok i dasz rade;-):-p:-D

Bylismy zwazyc nasze"malenstwo" i wazy 6680 i ma 63 cm:szok: :-)

Do góry