Hej Kobietki. Jestem tu całkiem nowa. Postanowiłam dołączyc do tego forum, bo na innych panuje cisza. A tu widzę ciekawe dyskusje. Jestem w 17 tygodniu. Pierwsza ciąża. Termin mam na 6 października, z dwóch usg wynika póki co, że będzie chłopczyk. Mieszkam i będę rodzić w Gdańsku.
Troche się inni dziwią, że chłopiec, bo zdecydowanie ciąża odbiera mi urodę

Mam mnóstwo wyprysków na plecach i pare też na twarzy. Położna mnie zrugała, że nic nie tyję, a ja - odkąd zniknęły mdłości - objadam się jak słoń, nie wiem gdzie to znika! Przed ciążą ostro ćwiczyłam - bieganie długodystansowe i treningi siłowe z ciężarami. Musiałam odpuścić siłownię, bo tak mi tętno na treningach rosło, że aż się bałam... Mam zadyszkę od wchodzenia po schodach! Ćwiczę w domu lekkie treningi z filmików na youtube.
Także jestem juz po pierwszych małych zakupkach dla synka w Pepco. Znajoma mówiła, że mają tam dość dobrej jakości ciuszki, więc się skusiłam. Naprawde za grosze.
Widzę, że sporo z Was tutaj jest w drugiej lub kolejnej ciąży. Czy możecie może polecić jakiś wózek, który byłby przystosowany do nierównego terenu albo do biegania?
Pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki!