AnScarlett
Fanka BB :)
Schudłam 2kg, a potem przytylam 3kgHej Dziewczyny ile przytylyscie od początku ciąży ? [emoji848][emoji848][emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Schudłam 2kg, a potem przytylam 3kgHej Dziewczyny ile przytylyscie od początku ciąży ? [emoji848][emoji848][emoji848]
Jak byłam na wizycie w zeszły piątek to miałam 3,5 kg do przodu, ale ja zawsze bardzo szczupła byłam i dzidziuś widocznie zapasy musi sobie porobićHej Dziewczyny ile przytylyscie od początku ciąży ? [emoji848][emoji848][emoji848]
Ewii a do którego lekarza chodzisz?
Tez mam fajna [emoji4]Kobietki polecam fajną aplikację na telefon "moja ciąża", jak dla mnie jest super, nie dość że można wpisywać swoją wagę, robić notatki, zapisywać wizyty u lekarzy i przypomnienia np. dzień wcześniej (oj jest to przydatne przy "ciążowej" głowie jaką mam) to dodatkowo jest baza imion (można zaznaczyć te które najbardziej nam się podobają i jeżeli nie mamy żadnego pomysłu to jest też opcja losowania
) oraz lista podstawowa wyprawka dla dziecka i mamy do szpitala. Jest też duużo dużo więcej ale to same musicie sprawdzić
. Jedynym minusem jak dla mnie jest to że pokazuje wyłącznie tydzień w którym jesteśmy (np. u mnie 14 tydzień i 2 dzień pokazuje jako 15 tydzień).
Dla chcącego nic trudnego, gorzej jak sie nie miało zaparcia tak jak u mnie po ciąży z Leną [emoji4] ale teraz chce działać od razu po cc - na ćwiczenia nie będę mogła sobie pozwolić na początku, więc dietke mam nadzieje, ze będzie super [emoji5]Tez mam 172 ale tak sie rozpedzilam z tyciem ze juz dobilam do 93 teraz dopiero zaczelam sie pilnowac... Ale jak wychodzilam po pierwszej ciazy ze szpitala to wazylam ponad 100 i w niecaly rok zgubilam 35 kg... Takze wiem ze sie da...