Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My jedziemy we wtorek [emoji3]Miłej niedzieli dziewczynki. My jedziemy do zoo. Słoń jedzie odwiedzić rodzinę heheh
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ze szpinakiem i serem z Biedry, tylko jeszcze je przyprawiam ziołami- od zeszłego roku to hit u nas na grillu [emoji6]Kasia super torcik, fajne porównanie zdjęć ;-) mi się niestety wszystko usunęlo :-( może z bb jakoś odzyskam :-)
Jakie pierogi na grillu robisz??
U nas dziecko sie ubiera a w pokoju jest cieplo, no coz co kraj to obyczaj.
Bum ja lozeczko mam prawie identyczne z ta roznica ze w kolorze drewna. Dokupie do niego jeszcze te pojemniczki na drobiazgi w ikei zeby bylo wszystko pod reka.
Przegladalam ciuszki na necie, zracji tego ze doktor siusiaczka nie dopatrzyl to dosc dlugo sukienki ogladalam. Jestem przerażona cenami z Jasia mam duzo ubran i czesc sie przyda ale te z traktorami itp nie bardzo.
Poczekam i po polowkowym jak bedzie dobrze z moja szyjka pojde pare razy na ciuchy. Zeby cos dziewczęcego kupic. Bo kupic jeden pajac welurowy i dac za niego 45 zl to juz lekka przesada. Tam sa takie ladne sukieneczki, kurteczki, cudenka za pare zlotych czasem nawet z metkami. Jeszcze jedna rzecz mnie przeraza kolor rozowy a gdzie pozostale kolory, np na olx zestaw ubran uzywanych 62,69,72 i kolor rozowy na kazdym ciuchu - dramat.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom