Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj to bardzo kiepsko, bo rwa strasznie doskwiera.Wlasnie wrocilam z córcia z placu zabaw, po drodze jeszcze weszlam do sklepu po makaron bo zachciala makaronu z serem.
Zapisalam się dzis na polowkowe usg na 15 maja, juz się nie mogę doczekać. Ciekawe czy chlopak się potwierdzi[emoji6]
Wogole to chyba nie mówiłam Wam , ale wczoraj ten lekarz na npl powiedzial ze moje bóle w ledzwiach i biodrze to rwa kulszowa...poczytalam o tym i wszystko się zgadza[emoji17]ból przeokropny.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też dopada :/ Czasem tak mnie sieknie, że jak się położę, to nie jestem w stanie ruszyć nogą, a wstanie z łóżka, to dopiero wyzwanie :/ Słyszałam, że w ciąży, to normalna przypadłość. Zastanawiam się tylko, czy po porodzie minie? Bo taka normalna rwa kulszowa potrafi doskwierać całymi latami. Mam nadzieję, że taki ciążowy przypadek kończy się wraz z końcem ciąży i nie dokucza przez Bóg wie ile czasu :/Wlasnie wrocilam z córcia z placu zabaw, po drodze jeszcze weszlam do sklepu po makaron bo zachciala makaronu z serem.
Zapisalam się dzis na polowkowe usg na 15 maja, juz się nie mogę doczekać. Ciekawe czy chlopak się potwierdzi[emoji6]
Wogole to chyba nie mówiłam Wam , ale wczoraj ten lekarz na npl powiedzial ze moje bóle w ledzwiach i biodrze to rwa kulszowa...poczytalam o tym i wszystko się zgadza[emoji17]ból przeokropny.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ten dresik z pierwszego zdjęcia cudowny!Sunday ktory tydzień będziesz miała tego 15go?
Rwa tez mi doskwiera szczegolnie na wieczór, czasem to mnie tal złapie , ze wstać nie umie....
Justa złożyłam już tam zamówienie. [emoji4]
Ogólnie to tak na 56 będę miała tylko tak i nic więcej nie dokupie :
4szt - kaftan + spiochy
1 zestaw - body dł + polspiochy + czapka
4 szt - body krotkie
3 szt - body długie
4 szt - polspiochy
3 szt - pajace
2 szt - kaftany
Resztę kupuje na 62 , bo jak dzidziol urodzi sie 58 to może byc lipa....
A na 62 juz mam sporo nawet a z tego sklepu zamowilam jeszcze na 62 właśnie 2szt body z długim, 2szt polspiochow i takie dresiki [emoji4]
3cz, bluza , spodnie i body
![]()
I taki welurowy [emoji4]![]()
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t3d [emoji272]

też mi się spodobał [emoji111] ale , ze jeszcze tamten napotkałam po dobrej cenie to tez wzielam [emoji23]Ten dresik z pierwszego zdjęcia cudowny!Po połówkowym chyba też skuszę się na zakupy u tego sprzedawcy
Właściciel powinien nam rabat zaoferować za takie "grupowe" zakupy![]()
Do dziewczynek więcej wyboru i ceny nie kosmiczne [emoji4]A widzualyscie te spiochy z sukienka albo body z sukienka tez swietne dla corci...a dla suncia eleganckie body z kolnierzykiem...a i te opaski z tym duzym kwiatem przecudne...
Musze powiedziec zeby m ta komode zlozyl bo niedlugo nie bede miala gdzie trzymac tych wszystkich ubran...
Weszlam jeszcze wieczorem do sklepu i kupilam dwie koszulki takie zapinane tak do szpitala w razie jakbym zqpomniala jak sie do malego dziecka zabrac...