ja89
Fanka BB :)
XBUMx a jak sprawa z wózkiem? Ciekawa jestem jaki on jest, jak wykonany jaka amortyzacja itp
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
?XBUMx a jak sprawa z wózkiem? Ciekawa jestem jaki on jest, jak wykonany jaka amortyzacja itp
Chyba się za bardzo przyjmujesz. Spokojnie, będzie za duże, to podwiniesz itd.A ja dziś doświadczyłam czegoś dziwnego. Mąż mi mówi idź kup coś dla Maleństwa. No więc poszłam i chciałam coś wybrać ale mnie to przerazilo. Tak się poczułam nieswojo i wróciłam z niczym. Mąż tylko na mnie popatrzył i się nic nie odezwał.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam pieprzyk do wycięcia i też muszę w końcu po skierowanie iśćBum oby do jutra przeszło.
Ja ostatnio już miałam problem się ogolić brzuch mi wszystko zasłaniał, więc następne golenie z lusterkiem [emoji6]
Zapomniałam wam napisać że wczoraj byłam u dermatologa bo zrobiły mi się takie czerwone plamy na dłoniach i gin przepisał jakiś krem bo podejrzewał zakażenie grzybicze ale do końca on nie pomógł i wczoraj tą lekarka stwierdziła że to od chemii domowej i kazała sprzątać w rękawiczkach do tego też maść zapisała, ale przy okazji jak już się wybrałam to pokazałam jej pieprzyk który pojawił mi się 2 czy 3 lata temu po wakacyjnym opalaniu jest on maleńki 1x1mm ale czarny i ta lekarka dała mi skierowanie do chirurga na wycięcie go i najlepiej jeszcze w ciąży bo on może być niebezpieczny i powiedziała że jest z wąsem i mam dylemat czy już iść się zapisać na ten zabieg czy lepiej poczekać jeszcze 2 tygodnie i najpierw zapytać mojego gina. A o to sprawca całego zamieszania![]()
Pojade zaraz na IP, czytalam tak neta i boje sie , ze to jakis ucisk na wątrobę lub czyżby nawet zatrucie ciążowe - jakby bylo ok to chyba bym czegoś takiego nie czuła ... Najwyżej wezmą mnie za wariatke .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Jedź Bum jaak masz czuć się spokojnie, to bardzo ważne! :*Pojade zaraz na IP, czytalam tak neta i boje sie , ze to jakis ucisk na wątrobę lub czyżby nawet zatrucie ciążowe - jakby bylo ok to chyba bym czegoś takiego nie czuła ... Najwyżej wezmą mnie za wariatke .
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Biedronka to akurat inna sprawa, bo ma produkty robione pod siebie, to mogą dawać ilości jakie chcą w składzie.Ja nie wiem czemu jestem sceptycznie nastawiona do takich promocji... od razu wydaje mi się, ze sa gorsze jakościowo, bo w końcu muszą na czymś zaoszczędzić, nie mogą dokładać do tego interesu i aż takie promocje do mnie nie przemawiają.
Kolego siostra np pracuje w firmie KAMIS i opowiadał, ze mówiła, ze np Biedronka jak robi promocję i składa zamówienie to mowi, ze chce tyle towaru za tyle kasy i mieszają np pieprz z gorczyca, żeby zaoszczędzić a żeby było więcej... wszyscy kombinują...