Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cud z nieba piękny, ale oglądałam teraz po raz 2 będąc już w ciąży i ryczalam od samego początku do końca!I paracetamol tez nie jest szkodliwy na rożne bole , bo mi tez powiedziała dzisiaj , ze do 3 tabl na dzien mozna brać.
Justa zależy jakie filmy lubisz [emoji4] fajny do poplakania o pewnej chorej dziewczynce to cud z nieba polecam !
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t5d [emoji272]
Dziewczyna z pociągu jest rewelacyjny film! Zaskakujący i trzyma w napięciuTylko ta zwykła bierz, 40 mg.
Obejrzyj sobie "Dziewczyna z pociagu", a jak wolisz coś romantycznego to "3metry nas niebem" ;-)
Nospe nie jest szkodliwa. Jak byłam w szpitalu to dawali mi 3x2 szt. Mój lekarz powiedział, ze jak tylko coś mnie zacznie inaczej boleć, czy coś to żebym brała nospe bo ona nie zaszkodzi tylko pomoże. Myślę, ze jak nie zaczniesz zjadać opakowania dziennie, to możesz brac ;-) koleżanka mówiła, ze jej lekarka też do 6 na dobę zalecala przyjmować w razie W.
No tak ok. 4.5msc hehe , licze na to , ze cc bedzie pod koniec września bo u mnie do końca terminu nie czekają [emoji4]Anaconda sto lat!!![emoji324][emoji324][emoji324]
Spark, gdzie kupiłaś poduchę? I za ile?
Bum, bardzo się cieszę, że wiadomo o co chodzi i że nie zagraża Mikołajowi. Choć jeszcze przed Wami prawie pół roku współpracy, może być interesująco [emoji6]
Ja też już w łóżku, ale nie spałam po południu to zaraz mnie zamiecie [emoji4]
Dobranoc Nam wszystkim!
![]()
![]()
![]()
Tez ryczalam [emoji4]Cud z nieba piękny, ale oglądałam teraz po raz 2 będąc już w ciąży i ryczalam od samego początku do końca!
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom