Beczulinda
Fanka BB :)
Ja też nie czuje, spokojnie. Nawet do 22 tygodnia mogę się pojawićI jeszcze Wam powiem, że już mam 20 tydzień, a ruchów nie czuje![]()
Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też nie czuje, spokojnie. Nawet do 22 tygodnia mogę się pojawićI jeszcze Wam powiem, że już mam 20 tydzień, a ruchów nie czuje![]()
Ciężkie takie życie [emoji54] ja też od początku ciąży siedzę w domu sama całymi dniami [emoji54]jeszcze jak pracowałam wcześniej to jakoś to leciało A teraz dzień za dniem się ciągnie niemiłosiernie. A jak tu przyjechałam to mój pracował na delegacji więc wyjeżdżał w pon rano a wracał w sobotę popołudniu bądź wieczorem. Ile ja się wtedy tu uplakalam a ile razy pakowalam do Polski to tylko ja wiem. Na szczęście mój jak dostał kontrakt na stałe to poszedł się postawił szefowi ze on już więcej w delegację nie jedzie. Po ciężkich bojach postawił na swoim i teraz chociaż wieczorami mam go dla siebie.Czesc dziewczynyja miałam dzisiaj okropny sen, aż się obudziłam zdenerwowana. W sumie to dwa, jeden coś o kupowaniu wyprawki się z mamą klucilam to się prawie poplakalam przez sen a w drugim się zdenerwowalam. Dzisiaj praktycznie nie mam co robic, bo idę tylko telefon do naprawy dac i może rodziców na grill namówie, bo mi się kiełbasą marzy.
Z mezem mam przeboje. Przyjadę dopiero w poniedziałek o północy a miałam być wczoraj o północy i on już nieszczęśliwy. Do tego dzisiaj pracuje i jutro kwiaty na dzień mamy rozwozi i nawet nie odpocznie, a w przyszłym tygodniu ma zmianę od 8 i jeszcze szef uprosil takie odbiory, to będzie wracał o 21 znowu. On zly, bo zmęczony, a jak przyjadę to znowu będę cały dzień tylko sprzątać i gotować i siedzieć sama na wiosce całymi dniami![]()
Właśnie wróciłam z targu ;-)
Kupiłam mężowi koszule na jutro, parę innych ciuchów, dla Dziecka kupiłam 2 pajace na 56, a dla siebie tylko jarmuż i arbuza :-)
Zobacz załącznik 806243
Mój dzisiejszy obiad jest tu ;-) barszczyk czerwony i paszteciki juz się rozmrazaja :-)
Powiem Wam, że strasznie jasny w środku ten biedronkowy arbuz. Różowy, a nie czerwony , ale w smaku jest ok ;-) przekroilam, postoi do wieczora, to może trochę dojrzeje... :-) a na zdjęciu wyszedł czerwony :-)Zobacz załącznik 806245