U
użytkownik 1723
Gość
A z kręgosłupem miałam problemy już przed ciążą więc teraz muszę często zmieniać pozycje bo długie siedzenie stanie ani nawet leżenie zbyt długie nie służy..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczynyjestem tu nowa termin mam 23 października jutro zaczyna mi się 17 tyg a nie czuję się teraz jak w ciąży aż się martwię.
Nic nie czuję, jest taki spokój. Wizytę u lekarza mam dopiero za dwa tyg moze panikuję bo wcześniej brzuch mnie pobolewał i wizyty miałam częściej a teraz 4,5 tyg.Witaj Ewelina !
Czym się martwisz dokładnie? Jak badania?
Mam tak samoJa od początku leżałam, teraz mam się bardzo oszczędzać, więc nie pracuje. U mnie jest o tyle dobra sytuacja, że pracujemy z mężem u siebie, więc nie muszę się tłumaczyć żadnemu szefowi ze zwolnień, ani ze złego samopoczucia :-) wczoraj poszłam im pomóc ponad godzinę, a wieczorem kręgosłup mnie bolał jak diabli.
Was też boli kręgosłup jak jesteście dłużej na nogach, albo jak dług o siedzicie??
Ja też się wychowałam w bloku, teraz od ślubu to już 4 mieszkanie [emoji14]Oj tak po całym dniu siedzenia mam wrażenie że kręgosłup mi pęknie, tak samo jak dużo chodzę to nie dość że kręgosłup to jeszcze kłuje mnie i ciągnie w brzuchu
Ja całe życie mieszkam w bloku ale szczerze mówiąc marzę o domku
Ahaaaaa hihiJak sie poloze na plecach i trzymam za brzuch to czuć jak przemieszcza się[emoji6]zreszta raz kopie z prawej raz z lewej strony[emoji6]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Nic nie czuję, jest taki spokój. Wizytę u lekarza mam dopiero za dwa tyg moze panikuję bo wcześniej brzuch mnie pobolewał i wizyty miałam częściej a teraz 4,5 tyg.