Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie póki coo nowych rozstępów brak... smaruję się oliwka, choć oczywiście raz, a nie dwa razy dziennie jakk chciałam... rozstępów mam trochę na udach po okresie dojrzewania, dlatego teraz się ich boję ale co zrobić... ,Cześć dziewczynyDziś mam wahania nastroju straszne ahh.. ja póki co nie mam roztępów ani celulitu, a brzusiu wygląda gdybym się dobrze najadła. Smaruję się kremem zapobiegawczo PALMER'S. Co do wizyty to ja muszę czekać 4,5 tyg czyli jeszcze trochę 25.05
tyle jeszcze nie czekałam dłuży mi się strasznie chciałabym zobaczyć już moje maleństwo <3
23.10.2017 <3
Fuj, dla mnie rukola zabija smak wszystkieego innego heheA ja rukolę uwielbiam a szczególnie ta z ogródka ona jest bardziej ostra niż ta sklepowa[emoji3]
Ja usg połówkowe mam we wtorek, 6 tygodni czekałam na wizytę a wydaje się jak by to trwało wieczność. Ruchy nadal tak słabo czuję może raz dziennie jakiś lekki kopniak a raczej takie mrowienie zupełnie inaczej niż w poprzednich ciążach [emoji37] z dnia na dzień co raz bardziej się martwię czy wszystko z dzidzią ok.
Ja na udach też mam po okresie dojrzewania. A co do smrowania to raz dziennie na wieczór bo rano nie mam nigdy czasu jakośJa nie póki coo nowych rozstępów brak... smaruję się oliwka, choć oczywiście raz, a nie dwa razy dziennie jakk chciałam... rozstępów mam trochę na udach po okresie dojrzewania, dlatego teraz się ich boję ale co zrobić... ,
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom