Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz zamiast coli , kawę rozpusczalna musze dziennie z 2 wypić [emoji4]
Szczerze to obojętnie czy dziecko spi w polspiochach czy pajacu [emoji4]hej, nie bylo mnie 5dni ale udalo mi sie nadrobicbylismy z mezem w gorach troche polazic i pozwiedzac, obawialam sie jak bedzie teraz z moja kondycja ale dalam rade
tez sie boje tej krzywej cukrowej gin mowil ze na nastepnej wizycie dostane skierowanie. Brzuch szybko rosnie teraz, mąż mowi ze z dnia na dzien coraz wiekszy, dziewczyny mam pytanie czy polspiochy to jak nazwa wskazuje sa tylko do spania? nie wiem jak dobrac jakies zestawy do spania a pajacyk to na co dzien czy w tym spi tylko?
Szczerze to obojętnie czy dziecko spi w polspiochach czy pajacu [emoji4]
Ja akurat body + polspiochy zakupilam na dzień - a pajace do spania [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t0d [emoji272]
Sa jeszcze cale spiochy [emoji4] ja mam takie komplety na 56 kaftan + spiochy [emoji4] i chyba wezne na wyjście ze szpitala taki komplecik [emoji4] bo do spania szkoda [emoji38]o dziekija wlasnie tez tak to sobie wyobrazalam ze pajac do spania a body + polspiochy na dzien tylko wlasnie mnie ta nazwa zmylila
![]()