Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki Ania, bedzie dobrzeHej dziewczyny. Ja niestety wczoraj późnym wieczorem trafiłam do szpitala ponieważ mam krótką szyjke. Ma 1.88. Dostaje kroplowke za kroplowka... pozdrawiam was.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny. Ja niestety wczoraj późnym wieczorem trafiłam do szpitala ponieważ mam krótką szyjke. Ma 1.88. Dostaje kroplowke za kroplowka... pozdrawiam was.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Musisz poszukać...są spółdzielnie, które nie biorą kaucji. U nas np jest jedna (chyba HGW). Więc może i u Was też jakaś taka sie znajdzie.Ja wgl nie wiem co robić, bo powinniśmy jej powiedzieć od razu, ale tak nas tym zbiła z tropu, że my jej wgl ledwo co odpowiedzieliśmy. Teraz mamy taką sytuację, że mój M dopiero 30 maja dostanie tu pierwszą wypłatę i z niej nic nie odłożymy, bo też musi się jeszcze za coś rozliczyć, dopiero z wypłaty 30 czerwca możemy cokolwiek odłożyć. Jak jej powiemy, to w razie czego nawet nie mamy gdzie iść mieszkać, bo teraz nie mamy kasy w zapasie na kaucję za nowe mieszkanie.