Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej Marysia, zapraszamyHej, chciałabym do Was dołączyć
Mam termin na 14 października, w brzuszku siedzi chłopiecMamy już prawie 4 letnią córeczkę, która nie może się już doczekać dzidziusia w domu.
Fajnie będzie obserwować, jak się mają inne mamy i dzieciaczki z podobnym terminem![]()
Ja na szczescie nie mam tego typu problemow, moj codziennie oglada moj brzuszek z kazdej strony, mowi jaki to jest duzyA wiecie co mi wczoraj mąż powiedział? Mówię mu tak: ostatnio jakoś tak nie bardzo masz ochotę na seks i wgl. I pytam czy to ze mną jest coś nie tak czy może w jakiś sposób go obrzydza to ze się zmienia moje cialo. A on mi mówi ze głupio mu się przyznać ale on się nie da rady teraz kochać bo ma wrażenie ze dziecko to widzi i jego to blokuje. To mu mówię ze w ciazy już jestem 5 miesięcy w problem się pojawił teraz. A on mi mówi ze teraz to już on widzi brzuch ze jest i wie ze się dziecko rusza i teraz dopiero widzi ze jestem w ciazy. I on nie da rady się tak kochać bo co dziecko blokuje [emoji23] e hhh te chłopy [emoji23][emoji23]
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
No i superJa na szczescie nie mam tego typu problemow, moj codziennie oglada moj brzuszek z kazdej strony, mowi jaki to jest duzya jakis czas temu powiedzial ze bardziej go nakreca ze taka okraglutka sie robie, bo normalnie to chudzina ze mnie, sama skora i kosci wiec nie musze sie bac ze duzo mi zostanie po porodzie bo jemu raczej bedzie sie ti podobac, przynajmniej mam taka nadzieje[emoji4]
12.10.2017 [emoji480]
Moj to samo [emoji14]No i superMój jest zachwycony biustem [emoji14] Zawsze miałam taki raczej duży, ale teraz to wiecie, taki jest napompowany jak sztuczne i mój chodzi zachwycony
![]()
No i superMój jest zachwycony biustem
Zawsze miałam taki raczej duży, ale teraz to wiecie, taki jest napompowany jak sztuczne i mój chodzi zachwycony
![]()
Mój też się zachwyca moim biustem. Myślę, że byłby w niebo wzięty, gdyby mi już taki pozostał. Nie jest może jakiś bardzo duży, ale faktycznie- wygląda jak sztucznyNo i superMój jest zachwycony biustem
Zawsze miałam taki raczej duży, ale teraz to wiecie, taki jest napompowany jak sztuczne i mój chodzi zachwycony
![]()
Witam serdecznie na naszym wątku [emoji5]️Hej, chciałabym do Was dołączyć
Mam termin na 14 października, w brzuszku siedzi chłopiecMamy już prawie 4 letnią córeczkę, która nie może się już doczekać dzidziusia w domu.
Fajnie będzie obserwować, jak się mają inne mamy i dzieciaczki z podobnym terminem![]()
Witajcie
Ania 3 maj się !
My po warsztatach: faktycznie było warto :-) także Mamusie które będą jeszcze miały w swoim mieście jeszcze to naprawdę polecamaaaa i udało Nam się wygrać w konkursie Krokodylka : Zobacz załącznik 806848
Hej, chciałabym do Was dołączyć
No i superMój jest zachwycony biustem
![]()
haha