Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten raczej nie zamkną .Tzn że co? Będziemy pisać na dwóch wątkach?
Albo tylko tam a tu sie zrobi cicho więc oczywiste jest, że raczej nikt więcej nie dołączy, bo po co skoro nikt już tu nie będzie pisał.
Osobiście to niewidze sensu pisania tego samego na dwóch wątkach (zamkniętym i otwartym), więc chyba nie dokońca rozumiem ideę...no ponoć mózg ciężarnej, mój faktycznie gorzej pracuje
Zaraz idę po małą więc czasu nie będzie....nie produkujcie za dużo proszę...
Oczywiście gratuluje udanych wizyt i życzę kolejnych udanych tym które jeszcze czekają na swoją godzine
Witaj serdecznie [emoji5]️ widzę, że mamy ten sam termin [emoji5]️Witajcie, szukałam informacji na temat cukrzycy ciążowej i pokazało mi wasze forum, jeśli pozwolicie chętnie dołączę widze fajna macie tutaj atmosferę![]()
Jestem mama dwoch córeczek urodzone przez cc a trzecia córa ku naszemu zaskoczeniu w drodze termin na 05 październik jutro mam usg polowkowe moze cos jeszcze Pan doktor wypatrzy jakies jajeczka![]()
Slicznosci[emoji6]daj link skąd te piękności[emoji6]Przyszła paczka dla Helenki [emoji7] A ja obiecywałam sobie że narazie się wstrzymam z zakupami [emoji23]
![]()
![]()
![]()
![]()
Przyszła paczka dla Helenki [emoji7] A ja obiecywałam sobie że narazie się wstrzymam z zakupami [emoji23]
![]()
Śliczne [emoji7]Przyszła paczka dla Helenki [emoji7] A ja obiecywałam sobie że narazie się wstrzymam z zakupami [emoji23]
![]()
![]()
![]()
![]()
Link do: A GU GUSlicznosci[emoji6]daj link skąd te piękności[emoji6]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to za każdym razem trafiam na opóźnienie. Jak już idę to sobie tak z godzinkę dodaje [emoji6]O matko lekarz ma spoznienie godzinne.... To sobie poczekam.... Jeszcze Bum bedziesz przede mna[emoji23]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom