Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdzie tam u mnie 15:30 [emoji4]O matko lekarz ma spoznienie godzinne.... To sobie poczekam.... Jeszcze Bum bedziesz przede mna[emoji23]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
U mojego lekarza na NFZ ostatnio miałam 2 godzinne opóźnienie na usg, myślałam że jajko zniosę, a 8 czerwca znów mnie to czeka [emoji52] Najchętniej to bym chodziła tylko prywatnie, ale mój prowadzący nie uznaje usg z innego gabinetuO matko lekarz ma spoznienie godzinne.... To sobie poczekam.... Jeszcze Bum bedziesz przede mna[emoji23]
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie laska sprzedaje używane ciuszki i za małe pieniążki kupiłam taki zestaw:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow znowu zaczynają mi się podobać chłopięce ubranka, super zestaw [emoji6]U mnie laska sprzedaje używane ciuszki i za małe pieniążki kupiłam taki zestaw:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale zaszalałaś, śliczne [emoji7]U mnie laska sprzedaje używane ciuszki i za małe pieniążki kupiłam taki zestaw:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U mnie weszla babka z 12.30[emoji2]Gdzie tam u mnie 15:30 [emoji4]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]