reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hajmal mierzysz cukier po kadym posiłku? I jak Ci wychodzi cukier po godzinie od posiłku?

U mnie zalezy co zjem wyniki sa 114,116,118 raz mi skoczyło po obiedzie na 143 ale to jeden jedyny raz po kopytkach z sosem :)

reklama
Ja to teraz muszę większe ubranka już zamawiać bo moja Helena w życiu nie znosi tego co mam naszykowane, a jeszcze muszę znaleźć miejsce na sukienki [emoji23]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Kaska co tam slychac? Widze ze dziewczynke bedziesz miala:) super:) ja tez i corcia bedzie miala siostre:) u nas bedzie Ola:) juz blizej niz dalej.. :)

Baby girl[emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaaa gadalam , ze tam dziewczynkę widzę ! [emoji3][emoji3][emoji3]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t6d [emoji272]

Tzn że co? Będziemy pisać na dwóch wątkach?
Albo tylko tam a tu sie zrobi cicho więc oczywiste jest, że raczej nikt więcej nie dołączy, bo po co skoro nikt już tu nie będzie pisał.
Osobiście to niewidze sensu pisania tego samego na dwóch wątkach (zamkniętym i otwartym), więc chyba nie dokońca rozumiem ideę...no ponoć mózg ciężarnej, mój faktycznie gorzej pracuje ;)

Zaraz idę po małą więc czasu nie będzie....nie produkujcie za dużo proszę...
Oczywiście gratuluje udanych wizyt i życzę kolejnych udanych tym które jeszcze czekają na swoją godzine
Faktycznie, ogarnąć dwa wątki może być ciężko, a jeszcze jak ktoś dodatkowo na jakimś siedzi...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry