Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Okaże się że stalkerem Moniki jest Ksawery bo się wkurzył na cały świat że traci słuchLili pogodzicie się ;-) mam nadzieje, że nie pomyliłam i to Ty jesteś tak zestresowana kłótnia z mężem; -)
Cholera! Czytam coś 2 strony do tyłu i jak skończę, to nie pamiętam co której miałam odpisać
An ale mam ochotę na taka wypasiona kanapkę :-) znaczy mam duz o dobrych rzeczy w lodówce, bo wczoraj zrobiliśmy zakupy i duzo świeżych warzyw kupiliśmy, kiełki, rzodkiewki, pomidory, sałatę...
Ale od kogoś zawsze mi lepiej smakuje ;-) jak sama sobie muszę zrobić, to nigdy nie jest tak dobra jakbym zjadła zrobiona przez kogoś ;-)
Skończyłam już oglądać ta "Drugą szanse" :-)
Ale nic Wam nie powiem ;-)
Muszę Wam powiedzieć że mam takie ssanie na słodkie że głowa małaja zawsze byłam jakaś taka anty czekoladowa a teraz? Dnia nie przeżyje. Rano zaraz po śniadaniu wyciągnęłam dwa batoniki, teraz pochłonęłam "na raz" całe opakowanie ciasteczek. Jak tak dalej pójdzie to drzwi trzeba będzie dla mnie poszerzać
![]()
Okaże się że stalkerem Moniki jest Ksawery bo się wkurzył na cały świat że traci słuch
A taka kanapkę też bym zjadła...
Współczuję Ci strasznieJa teraz też tak mam, ale to pewnie dlatego, że wiem, ze że nie mogę :-( dziś zjadłam malutka paczkę laysow cebulowych... teraz bym zjadł a jakieś ciastko, albo M'c... No no ale wiadomo, zawsze ciągnie do zakazanego. Tyle rzeczy za mną chodzi, ze niczym nie moge się najeść.
Nie no wiadomo ja też nieHaha :-) ciekawe przypuszczenia :-) swoją droga, miałam 3 typy co do stalkera i już w poprzednim odcinku byłam pewna kto nim jest, ale Ksawerego za nic nie brałam pod uwagę ;-)
Mial byc[emoji23][emoji23][emoji23]Sunday Gratuluję! A nie miał być czasem chlopak?![]()