Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja w 19 tyg i 3 dniu wazyla dokladnie tyle samo i lekarz powiedział ze idealnieWitam wszystkie mamy
dzisiaj byłam na usg. to nasz 19 tydzień 5 dzień i dzidziuś waży 280g. zastanawia mnie czy to nie za mało? jak jest lub było u Was w tym czasie?
Szkoły są i na NFZ i płatne więc musiałabyś się dowiedzieć jakie masz u siebieBum u mnie jeszcze dokladnie niewiadomo jaka.płeć.
Mi tez juz widać siwe włosy i chcialabym sobie je zafarbowac ale mam wątpliwości czy nie zaszkodze dziecku.
Cytologi nie mialam robionej podczas ciąży.
A do szkoly rodzenia chcialabym pójść ale szczerze mówiąc niewiem kiedy sie do takiej szkoly zapisuje i czy te zajecia sa platne czy jak to wygląda?
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie mamy
dzisiaj byłam na usg. to nasz 19 tydzień 5 dzień i dzidziuś waży 280g. zastanawia mnie czy to nie za mało? jak jest lub było u Was w tym czasie?

Ja chyba nie idę do tej szkoły rodzenia... I tak przecież będą mi mówić co mam robić przy porodzie. Wiem, ze tam są też inne fajne tematy poruszane, ale mój mąż nie będzie miał czasu, żeby ze mną jeździć, a samej nie będzie mi się chciało...