reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny :) Muszę Wam powieedzieć... Jesteście szalone! :D No tyle produkujecie że szok :D Wczoraj skończyłam nadrabiać i nie zdążyłam odp bo zasnęłam... A dziś od 2h Was czytam :D

Gratuluję udanych wizyt! Ja mam dopiero 08.06 prenatalne :( a świruję już bo ruchów nei czuję.. Czytam że wiele z Was jeszcze nie czuje, kurde ale to moja druga ciąża i wydaje mi się że w 17 tyg czułam o wiele bardziej ruchy niż teraz... teraz to raz, może dwa razy dziennie coś poczuję, ale tak deliktanie że w sumie sama nie wiem czy to nie jelita :/ a dziś 20tc..

Nataliaaj wyniki miałam podobne, morfologia często spada w ciąży, raczej bym się nie przejmowała. Dostaniesz pewnie żelazo do brania i tyle :)

Co do imienia to przy peirwszym synu od razu wiedzieliśmy, że będzie Bartosz, a teraz.. M chce Mikołaja, niby mi się podoba, ale coś mi nie pasuje - BUM tylko się nie uraź, nic osobistego :D :D :D no coś mi nie gra z tym imieniem, choć ładne jest.. Chodzi za mną Szymon, ale też nie jestem przekonana :p Z dziewczynką to już w ogóle bym miała mega problem bo już w pierwszej ciąży nie miałam żadnego typu i nic mi się nie podobało :p

No zabijcie mnie ale nie wiem co już chciałam której odpisać :/ a z tym cytowaniem jakoś mi nie idzie :p

Zawieszki boskie!

Koleżance z niezbyt dobrymi wieściami po prenatalnych... przepraszam, zapomniałam w tym natłoku niku.. Uszy do góry :)! Na pewno będzie dobrze jak już pójdziesz w 3 trym! Trzymam kciuki!! :)

Bum oszalalaś z tą torbą :D ja jeszcze nic nie kupiłam.. a sorry! Misia z projektorem gwiazdek z Biedry ostatnio M kupił..:D Muszę wyciągnąć kartony po synku zobaczyć co tam jest, ale to dopiero w lipcu, jak pójdę na zwolnienie, będę mieć wtedy więcej czasu bo teraz ledwo mam kiedy zajrzeć...

Dziewczyny a moze macie jakieś godne polecenia sklepy z sukienkami ciążowymi? mogą być siceiówki stacjonarne, albo jakieś online sklepy.. za miesiąc dokładnie mój Brat się żeni, jak jestem świadkiem i nie mam kiecy!!!!

No dobra.. lece spać.. ledwo nadrobiłam, napisałam i tyle po wolnym wieczorze :D
Spokojnego dnia jutro i nocki dziś :p

Na asos są super ciazowe sukienki!

reklama
Dziewczyny co do imion to mi teraz w głowie: Anielka, Aurelia, Helenka i Emilka[emoji2]

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Też tak po cichu myślę o Emilce... Ale tak bardzo cichutko na razie :-D

Nikogo w bliższej i dalszej rodzinie o tym imieniu nie mamy, jakichś niefajnych znajomych też nie. I w sumie jakoś tak dużo Emilek nie ma chyba (ale to tylko może moje wrażenie?).

na zalando maja tez ciążowe fajne , ale ceny tez fajne [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t1d [emoji594]

Ej dziewczyny, to wygląda na to, że takich, które nie mają jeszcze nic jest co najmniej trójka ;) Nic nie kupiłam ja, Ty Evi i z tego co pamiętam, to jeszcze Natasza pisała, że nic nie zakupiła, więc się już nie stresuję i wierzę, że nadal mam baaardzo dużo czasu, żeby wszystko skompletować i ogarnąć :D[/QUOTE/]

No jasne,jest jeszcze mnóstwo czasu. Zawsze sie zdąży. Zwłaszcza ze teraz (w tych czasach)jest wszystko. Na każdym kroku Galeria,internet itd. I nawet gdyby cos brakło to 5min i wszystko mamy.:)
Ja - bede miec trzecie dziecko i juz nie mam takiego "ciśnienia"jak przy pierwszym.:p

Ja przy pierwszym "ciśnienia" nie miałam a teraz mam , więc to takie ooo ...
Jeżeli tez są fundusze by zakupić wszystko na raz to nawet w 2 tyg przed terminem mozna sobie wszystko skompletować bezproblemowo , jeżeli tez masz pewność , ze nic po drodze cie nie spotka ... [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Co do tych trzech imion to najbardziej podoba mi się Ada, ale wiadomo ze tyle ile osób tyle opini wiec nie powinnismy się tym sugerować tak naprawdę :)
Moja córka to Emilia, synek Adam a teraz mam w głowie pustkę, chciałabym już nazywać córeczkę po imieniu ale nie mam pojęcia jakie wybrać bo każde to nie to ;)
Bum z ta torba to się aż uśmiałam, lubię takie szalone osoby [emoji106][emoji1] teraz możesz już spokojnie czekać
An z tego co opowiadasz to mieszkanko super, trzymam kciuki żeby Was wybrali
Idę zaraz spać bo oczy same mi się zamykają, dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pranie po dzidziusiu mi smierdzialo i teraz kupilam lovele. Nie pralam jeszcze ale mam nadzieje ze bedzie dobrze pachniec.
Prawda jest taka ze mialam wszystko uprac przed cc. Mialam sie zgosic w 37 tc do szpitala ale pod koniec 35 zaczely sie bóle i zwyczajnie nie zdazylam wyprac drugi raz. Mlody nie mial uczulenia wiec po powrocie ze szpitala dalej pralam w wizirze, sporadycznie w dzidziusiu zeby skonczyc opakowanie. Teraz tez tak zrobie lub zrobi to maz. Przed cc wypierzemy wszystko w loveli a potem pomalu bedziemy prac w tym samym proszku co nasze rzeczy z dodatkowym plukaniem i oczywiscie bez plynu do plukania. Przeciez dziecko dotyka naszych ubran, poscieli itd.

Fajna nie droga torbe kupilam wczoraj w ikei taka skladana jak reklamowka z cienkiej szmatki za 14,99
1495660078-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Co do tych trzech imion to najbardziej podoba mi się Ada, ale wiadomo ze tyle ile osób tyle opini wiec nie powinnismy się tym sugerować tak naprawdę :)
Moja córka to Emilia, synek Adam a teraz mam w głowie pustkę, chciałabym już nazywać córeczkę po imieniu ale nie mam pojęcia jakie wybrać bo każde to nie to ;)
Bum z ta torba to się aż uśmiałam, lubię takie szalone osoby [emoji106][emoji1] teraz możesz już spokojnie czekać
An z tego co opowiadasz to mieszkanko super, trzymam kciuki żeby Was wybrali
Idę zaraz spać bo oczy same mi się zamykają, dobranoc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszcze swoją skompletuje i będę mogła sobie spokojnie czekać [emoji14]

reklama
Pranie po dzidziusiu mi smierdzialo i teraz kupilam lovele. Nie pralam jeszcze ale mam nadzieje ze bedzie dobrze pachniec.
Prawda jest taka ze mialam wszystko uprac przed cc. Mialam sie zgosic w 37 tc do szpitala ale pod koniec 35 zaczely sie bóle i zwyczajnie nie zdazylam wyprac drugi raz. Mlody nie mial uczulenia wiec po powrocie ze szpitala dalej pralam w wizirze, sporadycznie w dzidziusiu zeby skonczyc opakowanie. Teraz tez tak zrobie lub zrobi to maz. Przed cc wypierzemy wszystko w loveli a potem pomalu bedziemy prac w tym samym proszku co nasze rzeczy z dodatkowym plukaniem i oczywiscie bez plynu do plukania. Przeciez dziecko dotyka naszych ubran, poscieli itd

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie któryś smierdzial, bo ja tez próbowałam dzidziusia i jelpa ...
Ja w tych dla dzieci pralam Lenie do 3msc potem sprawdzalam czy nie ma uczulenia na proszek taki normlany i płyny.
Musze jeszcze na ta lovele popatrzeć [emoji5]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry