Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uzywam od samego początku odkąd mieszkamy na sami lenora i ostatnio sobie wyczytalam z niego, ze nie należy prać odzieży dziecięcej do spania [emoji33]Pralam w wizirze gdzies do 6 rz bo balam sie zmienic. Podobno bardziej uczulaja plyny do plukania niz proszek
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Czytałam o różnych "nieprawidłowościach" podczas połówkowego usg u mamy ginekolog- wejdź poczytać! Ona raczej uspokaja, że bardzo rzadko taka diagnoza oznacza konkretną chorobę po urodzeniu. Uszka do góry!Jestem po badaniach prenatalnych i znowu nie mam dobrych wieści bo u małego pani doktor wykryla powiększone miedniczki i zastój moczuniby mówiła że takie coś się zdarza i czasem do porodu same mija ale czasem jest tak że jeszcze bardziej się to powiększa powołując np wodonercze czy jakoś tak... Jestem totalnie załamana
![]()
Takie teksty typu "rozkladalas nogi to teraz masz" kojarza mi sie ze starymi babciami ktorym sie czterech liter nie chce ruszyc zeby ustapic miejsca kobiecie w ciazy, tak jakby same sobie dzieci nie zrobily. Albo to po prostu czysta zlosliwosc ludzi, no albo chca zablysnac w internecie jak widac za wszelka cene [emoji19][emoji19][emoji53] dobranoc dziewczynyNie moge zasnac i czytajac sobie mameginekolog natrafilam na burze na kafeterii o jej przypinkach "jestem w ciąży ". Nie dosc, ze komentarze w stylu "jak jest w ciazy, to po co lazi po marketach", to moj ulubiony "jak tak rozkladala nogi, to niech teraz sobie radzi, bo sama chciała ". Zatelepalo mna! Czy ktos sie na tej ziemi pojawil inaczej niz przez rozkładanie nog? Dzisiaj juz nie ma chyba kultury i jakiegos wychowania. Jak mozna sie zastanawiac czy kobiecie w ciazy nalezy ustapic miejsca? Na jakis kurs ogolnozyciowego savoir vivre trzeba tych ludzi posłac, a szczególnie te matki ! Tragedia
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom