Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U mnie to samo, kupa kasy na czesne i tez myslalam zeby złożyć o tą zapomogę i tysiaka dostac. A tu trzeba zaswiadczenie o zarobkach wiec pewnie nie dostane. Juz i tak się wscieklam, ze becikowego nie dostanę. Co za kraj!!!!
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Do becikowego to jest 1922zl netto na osobę (wliczajac w to dziecko). My spokojnie dostaniemy pomimo tego, ze oboje pracujemy a ja dodatkowo dostaje 850zl renty rodzinnej po mamie jeszcze przez rok... To jest straszne, ze ja i moj maz razem wzieci, oboje z wyzszym wyksztalceniem, pracujacy we dwojke mamy o tysiac zloty mniejszy miesieczny dochod niz moj ojciec gornik ma emeryture...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie burza.
Wracam z koleżanka, byłyśmy zamówić te foteliki babysafe bandaże i wózek, ale na wózek nie mogłam się zdecydować i mam dzwonić jak podejmę decyzję, to dopisz do zamówienia.
Hajmal każda ma czasem gorszy dzień.
Mam nadzieję , że jutro już będzie lepiej.
A dlaczego tak rzadko z mama rozmawiasz jeśli mogę wiedzieć?
Ja z moja mam niezły kontakt, ale nie taki jaki chciałabym mieć. Mama zawsze wyróżniała siostrę i brata, a ja zawsze byłam najgorsza. I teraz jak potrZebuje pomocy, czy coś to zawsze do mnie dzwoni, bo wie że zawsze porusze niebo i ziemię i każdemu pomogę.
Siostra też mi nieźle kapsuła nerwów, jak były problemy w domu, krwi mi napsula, a potem miała pretensje że nie wzięłam jej na świadkowa, tylko przyjaciółkę. Nie pamiętała już ile złego mi zrobiła. I ostatnio mówi że na chrzestna to już siostrę muszę wziąć. A też wolałabym nie. Nie mam ż z nią dobrego kontaktu, chociaż i tak jest duz o lepiej niż 3-4 lata temu jak musiałam z nią pokój dzielić po rozwodzie rodziców.. . Takie życie ;-) nasze dzieci nam wszystko wynagrodza![]()
A u mnie burza.
Wracam z koleżanka, byłyśmy zamówić te foteliki babysafe bandaże i wózek, ale na wózek nie mogłam się zdecydować i mam dzwonić jak podejmę decyzję, to dopisz do zamówienia.
Hajmal każda ma czasem gorszy dzień.
Mam nadzieję , że jutro już będzie lepiej.
A dlaczego tak rzadko z mama rozmawiasz jeśli mogę wiedzieć?
Ja z moja mam niezły kontakt, ale nie taki jaki chciałabym mieć. Mama zawsze wyróżniała siostrę i brata, a ja zawsze byłam najgorsza. I teraz jak potrZebuje pomocy, czy coś to zawsze do mnie dzwoni, bo wie że zawsze porusze niebo i ziemię i każdemu pomogę.
Siostra też mi nieźle kapsuła nerwów, jak były problemy w domu, krwi mi napsula, a potem miała pretensje że nie wzięłam jej na świadkowa, tylko przyjaciółkę. Nie pamiętała już ile złego mi zrobiła. I ostatnio mówi że na chrzestna to już siostrę muszę wziąć. A też wolałabym nie. Nie mam ż z nią dobrego kontaktu, chociaż i tak jest duz o lepiej niż 3-4 lata temu jak musiałam z nią pokój dzielić po rozwodzie rodziców.. . Takie życie ;-) nasze dzieci nam wszystko wynagrodza![]()