Sunday29
Fanka BB :)
To wszystkiego najlepszego[emoji8][emoji8][emoji8][emoji253]Czesc dziewczyny! Ja mam dziś podwójne święto , bo są dzis tez moje imieniny!
Częstuję Was ...Zobacz załącznik 808134
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wszystkiego najlepszego[emoji8][emoji8][emoji8][emoji253]Czesc dziewczyny! Ja mam dziś podwójne święto , bo są dzis tez moje imieniny!
GratulujęHej, ja już po połówkowym. Z dzidziusiem wszystko dobrze, jest zdrowy, waży 400gno i zostaje dziewczynka
Tylko straszny wstydniś z niej, bo obróciła sie do nas pupcią i nie chciała pokazać buźki. Jestem bardzo szczęśliwa, zwłaszcza, ze dziś Dzień Mamy
![]()
![]()
Piszecie o swoich Mamach, jakie macie z nimi relacje, a ja zawsze marzę o tym, żebym była dla swojej córeczki taką mamą, jak moja jest dla mnie. I że będzie mnie kiedyś tak kochała jak ja swoją, bo lepszej mamy nie mogłabym sobie wymarzyćnawet mój mąż kocha ją jak swoją własną
![]()
Hej, ja już po połówkowym. Z dzidziusiem wszystko dobrze, jest zdrowy, waży 400gno i zostaje dziewczynka
Tylko straszny wstydniś z niej, bo obróciła sie do nas pupcią i nie chciała pokazać buźki. Jestem bardzo szczęśliwa, zwłaszcza, ze dziś Dzień Mamy
![]()
Piszecie o swoich Mamach, jakie macie z nimi relacje, a ja zawsze marzę o tym, żebym była dla swojej córeczki taką mamą, jak moja jest dla mnie. I że będzie mnie kiedyś tak kochała jak ja swoją, bo lepszej mamy nie mogłabym sobie wymarzyćnawet mój mąż kocha ją jak swoją własną
![]()
Czesc dziewczyny! Ja mam dziś podwójne święto , bo są dzis tez moje imieniny!
Jeju u mnie z tym wyborem chrzestnych jest podobnie. Mój brat i rodzina (tzn. poza mamą, bo ona uważa, że to nasze sprawy i nasze decyzje i akurat ona nam nie będzie narzucała, kogo mamy wybrać) ale jakieś tam ciotki i wujkowie uważają, że właśnie brata powinnam wziąć na chrzestnego. A ja się z nim nigdy nie dogadywałam i już raczej dogadywać nie będę :/ Gdy mieszkaliśmy razem, darliśmy ze sobą koty i tak naprawdę nawet teraz, gdy obydwoje jesteśmy dorosłymi ludźmi, nadal zdarza nam się nieźle pokłócić. Nie podoba mi się takie podejście, że powinnam go wziąć, bo to mój jedyny brat :/ Wiem, że on będzie rozczarowany jeśli postąpię inaczej, ale czy to ma sens? Brać kogoś tylko dlatego, że "wypada"? :/ Nie mamy jeszcze z P. typów rodziców chrzestnych, ale mam nadzieję, że jakoś z tej sytuacji uda nam się wybrnąć. A Ty Ewka jak planujesz obejść sprawę wyboru siostry na chrzestną? Po prostu zdecydujesz się na kogoś innego i nie będziesz niczym przejmowała? Głupia sytuacja, no nie? Uważam w ogóle, że nikt nie powinien się narzucać w tych sprawach. Ani najbliższa rodzina, ani przyjaciele. Każdy powinien po prostu czekać na decyzję rodziców malucha, a nie rzucać jakieś aluzje, bo to tylko stawia nas w mało komfortowej sytuacji :/