Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczorajszej nocy obudziłam sie bo miałam straszny katar z jednej dziurki w nosie i nie mogłam sie ogarnąć i przyswiecilam telefonem a tam cała ręka w krwi i pobrudzone prześcieradło :/ krew z nosa leciała mi ciurkiem, po 5 minutach dopiero ogarnelam krwawienie. Mysle ze jest to efekt przegrzania sie na słońcu tego dnia. Wymioty napewno warto skonsultować z ginemDziewczyny jedną rzecz trochę mnie dziś zaniepokoila. Mimo, że jestem w 20 tyg to dzień w dzień wymiotuje taka zolcia. Przy wcześniejszych ciałach też tak miał a więc w sumie mnie to nie dziwi. Dziwi mnie tylko fakt, że dziś pojawiła się tam krew. To samo od kilku dni jak oprozniam nos z rana to też sama krwią? Miała któraś z Was Tak?
![]()
Dziewczyny piszą o krwi z nosa. U mnie jest tak samo, zwłaszcza rano, ale Twoje objawy wydają się być trochę niepokojące. Nigdy nawet n cZytałam, że taj się komuś zdąża. Lepiej skonsultuj to z lekarzen Kochana[emoji4]Dziewczyny jedną rzecz trochę mnie dziś zaniepokoila. Mimo, że jestem w 20 tyg to dzień w dzień wymiotuje taka zolcia. Przy wcześniejszych ciałach też tak miał a więc w sumie mnie to nie dziwi. Dziwi mnie tylko fakt, że dziś pojawiła się tam krew. To samo od kilku dni jak oprozniam nos z rana to też sama krwią? Miała któraś z Was Tak?
![]()
Ja połówkowe
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Naprawdę wiele ciekawych artykułów w tyn sklepie[emoji6] w wolnej chwili muszę się im przyjrzeć dokładniej.Hej ;-) znalazłam fajny sklep, sprawdziłam kilka produktów i jest w miarę tanio.
Link do: Artykuły Dla Dzieci, Wielki Wybór Dla Maluchów