Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to samo tez jestem pelna obaw nie potrafie sobie wyobrazic jak to bedzie [emoji54] szczególnie ten pierwszy rok bedzie ciezki [emoji32] a widzę ze i dzieci mamy z tego samego roku tylko ze u mnie syn z 2009 a córka 2015[emoji4]campari teoretycznie 5t1d ,ale to tylko na podstawie ostatniego okresu,a że cykle mam nieregularne, to w zasadzie nic nie wiem.Myślę,że wyjaśni się w środę po USG.
Ja o trójeczce też marzyłam od jakiegoś czasu,ale teraz napadły mnie obawy i lekkie przerażenie...że co ja w ogóle zrobiłam???Tzn. oczywiście cieszę się,ale...no właśnie.
Ja mam parcie w pęcherzu i dyskomfort przy oddawaniu moczu, zrobiłam badanie- są bakterie[emoji20] Także we wtorek na wizycie dostanę zapewne antybiotyk, choć szczerze mówiąc zastanawiam się czy nie podjechać na ip i nie zacząć wcześniej antybiotyku...Ja za to leze. Czy wy tez parcie w pecherzu czujecie jako lekki bol
Moi panowie maja nowe hobby od 2 tygodni graja regularnie w szachy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie. Też sobie tego kompletnie nie wyobrażam.Ja mam to samo tez jestem pelna obaw nie potrafie sobie wyobrazic jak to bedzie [emoji54] szczególnie ten pierwszy rok bedzie ciezki [emoji32] a widzę ze i dzieci mamy z tego samego roku tylko ze u mnie syn z 2009 a córka 2015[emoji4]
Tzn. oczywiście my to niby przemyśleliśmy wszystko,ale to trochę co innego tak sobie gdybać,a inaczej,jak już ta ciąża jest.
Mnie się wydaje,że po pierwsze trzeba się z samym faktem ciąży oswoić. Bo nawet,jeśli planowana,to nie znaczy,że nie mamy prawa przeżyć szoku. 
Tyle kobiet daje sobie radę,to my nie damy? 
, z czego duża część to były bliźniaki. Masakra. Kobieta musiała być niesamowicie umęczona.
[/QUOTE]Do polskiej przychodni w Coventry. Mam godzinkę drogi wiec nie jest źle. U mnie w mieście niestety polskiej przychodni nie ma.
Robiłam tylko testy. Ja mam bardzo regularne cykle, praktycznie co do dnia. I po 4 dniach spóźnienia zrobiłam pierwszy test.
Tak... Choć niespodziewanymmagda1ena witajGratuluję serdecznie
To teścik takim prezencikiem walentynkowym był,co?
![]()