Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja też taki mam plan że jak mocno będzie dokuczać, nospą będę się ratować...mi ten okresowy tez jak by przeszedł, wiązadła zdarza sie ze czuje ale to w pachwinach teraz było na środku, nic zostanie mi łykać nospe jak by coś i tyle![]()
Nic się nie przejmuj. Ja pracuje właśnie w markecie. W pracy nikt nie miał z tym problemu ze od razu poszłam na zwolnienie, poza tym wszystkie dziewczyny u nas szybko chodzą.Jestem po wizycie 7t2d, serduszko bije, termin mam na 7październik.[emoji5] poprosilam o zwolnienie bo pracuje w sklepie spozywczym. Mam troche do dzwigania, rozkładanie towaru i stanie 8h, usiasc nawet nie ma na co.. Oczywiscie kolezanki z pracy mi nie pozwalaly dzwigac ale zawsze musialam byc z kims na zmianie by nie byc sama i "czarna robote" ze tak powiem odwalaly one, nie chcialam byc problem jesli na moje miejsce moze przyjść osoba w pelni wykonujaca wsYstkie obowiazki. Dziewczyny też mowily ze jak mi da zwolnienie mam brac i sie nie martwic, więc zapytalam a ten z wielką laska mi je wypisal. Slyszalam ze inne dziewczyny jak mowia ze pracuja w markecie to dostawaly od razu zwolnienie a mi gadal ze ciaza to nie choroba.. Wiem o tym, ale mi szef innych warunkow pracy nie moze stworzyc więc albo siedze w domu albo chodze do pracy sie opierdalac. A szef tez niezadowolony bo juz nas bylo za malo (robilam po 190h), tylko ze to nie moja wina ze on nie chciał wczesniej kogoś zatrudnic. I zamiast sie cieszyć to tylko zla jestem eh