Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli byłaś u kogoś jeszcze sprawdzić?Dziewczyny doktorka mi powiedziala ze jestem i tak wychodzi ze to jest wczesna ciaza na etapie 3-4tydz i jest duża nadzieja ale mi wychodzi ze moze byc 5 od OW dali leki na potrzymanie a co do krwawienia ze nie powinno być
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moze być ciąża młodsza tylko aż tak dużo 7tyg po OM a po tej becie co wyszła stwierdzili ze ma 3-4tyg.Więc pęcheezyk by się zgadzał chyba do wieku bo ma 7mm
Czyli byłaś u kogoś jeszcze sprawdzić?
Rozumiem,że jest szansa,skoro masz leki na podtrzymanie?
![]()
![]()
![]()
No to ogrooooomne kciukole trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9][emoji9]Moze być ciąża młodsza tylko aż tak dużo 7tyg po OM a po tej becie co wyszła stwierdzili ze ma 3-4tyg.Więc pęcheezyk by się zgadzał chyba do wieku bo ma 7mm
Leże w szpitalu
Więc ciągle jest szansa [emoji173] A zlokalizowali skąd to krwawienie? Może miałaś krwiaka i po prostu pękł? Trzymam kciuki! Cały dzień dziś myślę o Tobie...Dziewczyny doktorka mi powiedziala ze jestem i tak wychodzi ze to jest wczesna ciaza na etapie 3-4tydz i jest duża nadzieja ale mi wychodzi ze moze byc 5 od OW dali leki na potrzymanie a co do krwawienia ze nie powinno być