reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
madagos super [emoji9]

Baslan ty 10go ja 13go , poszlabym wczesniej , ale chyba nie chce sie rozczarowac po usg [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Następna wizyta za dwa tygodnie. Lekarz powiedział mi, że on w tym ośrodku nie zajmuje się prowadzeniem ciąży i mam znaleźć innego lekarza ale jeśli do tych dwóch tygodni mi się nie uda to mam przyjść na usg i mi pokaże serduszko. :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

O 13:45 zadzwonilla do mnie polozna ze doktor musi wczesniej wyjsc zeby szybko przyjechac. Zwolnilam sie z pracy i pojechalam bylam. tam o 14:30 , 15 min pozniej wyszedl doktor i powiedzial ze nikogo wiecej nie przyjmie. Polozna zjeb.... sprawe i zamiast zadzwonic wczesniej to zadzwonila w ostaniej chwili. Mowilam tej @ o zastrzykach to tez olala powiedziala mi ze takie since beda. Okazalo sie ze doktor bedzie dopiero za tydzień w srode normalnie pracowal. Chcialam do niego prywatnie ale ona sie jak otepiala zachowywala. Na szczescie przyszedl doktor i mowie mi ze jestem w ciazy a on wypisal mi skierowanie na badania i recepte na luteine.
Tak sie wq... ze wam mowie, lzy mi w oczach stanely.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak ze zadnego usg, wywiadu - nic :( kazal mi brac luteine podjezykowa 2x2 i nie jechac do szpitala jak zacznę plamic.
Dal mi nr komorki do siebie jak by cos. I to wszystko.

Hej dziewczyny, byłam dziś na usg i badaniu, ostatnia miesiączka 30.12. Na usg była taka malutka czarna kropka. Lekarz powiedział, że testy się nie myliły i jest wczesna ciąża. [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj jesteśmy na takim samym etapie [emoji2] u mnie też była dziś mała kropka [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

O 13:45 zadzwonilla do mnie polozna ze doktor musi wczesniej wyjsc zeby szybko przyjechac. Zwolnilam sie z pracy i pojechalam bylam. tam o 14:30 , 15 min pozniej wyszedl doktor i powiedzial ze nikogo wiecej nie przyjmie. Polozna zjeb.... sprawe i zamiast zadzwonic wczesniej to zadzwonila w ostaniej chwili. Mowilam tej @ o zastrzykach to tez olala powiedziala mi ze takie since beda. Okazalo sie ze doktor bedzie dopiero za tydzień w srode normalnie pracowal. Chcialam do niego prywatnie ale ona sie jak otepiala zachowywala. Na szczescie przyszedl doktor i mowie mi ze jestem w ciazy a on wypisal mi skierowanie na badania i recepte na luteine.
Tak sie wq... ze wam mowie, lzy mi w oczach stanely.

Oj takie nerwy jeszcze musisz przeżywać [emoji53] najważniejsze że dojść cię widział i zapisał luteine i badania będzie ok[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki Wam za pocieszenie :* Ale mam doła jak cholera.. :( Najchętniej poleżałabym w łóżku i popłakała, ale nie chcę tego robić przy córkach.. Muszę jakoś wytrwać do środy. Wtedy pewnie wszystko się okaże..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry