Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi mówił, że to w 90 procentach płatne badanie... w sensie, że 90% kobiet musi płacić. Te babki właśnie ponad 2tys dały za nie. Najwidoczniej każdy ma inne infoTrochę to dziwne, bo u nas te badania finansuje kasa chorych, tylko w grupach ryzyka, ale zawsze. Jakiś akupunktur i takich rzeczy nie płaca. Wiec myśle, ze jakby mieli jakiekolwiek watpliwości czy te testy z krwi działają to by na pewno za to nie płacili.
To raczej odwrotnie jest: testy pappa dają prawdopodobieństwo: ze np. na 1000 kobiet z takimi wynikami jedno dziecko było chore. Wiec w sumie dalej możesz być ta jedna.
Ten z krwi to wyłapują komórki dziecka z krwi matki i na tych komórkach robią badanie, wiec sprawa jest jasna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Herbata z cytryną, imbirem i miodem [emoji6] chyba że wolisz mleko z czosnkiem, masłem i miodem. Jakby na to nie patrzył, NATURALNIEHejka dziewczyny. Mam za sobą paskudna noc. Prawie nic nie spalam, kręciłam się z boku na bok, wszystko mnie boli [emoji20] rozkłada mnie choroba jak nic [emoji20] jakie leki bierzecie w ciąży?