natasza_intro
Fanka BB :)
Jak Wam zazdroszczę, że już jesteście po wizytach... ja dopiero mam za tydzień... Ta niepewność mnie wykończy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja pani ginekolog na nfz przyjmuje w przychodni. Też tam nie ma aparatu do usg, za to zapisuje do swojego prywatnego gabinetu w ramach wizyty, czyli też nic nie płacę za to
U mnie tak było na NFZ ja z Lenka w ciąży chodziłam nie było usg w gabinecie , tylko na 2 piętrze i tylko 3 przysługiwały .Róża u mnie na nfz też normalnie zawsze robią. Szczerze, to jeszcze nie trafiłam na gabinet bez usg.
Hej ja też z Warszawy ja chodzę na NFZ do lekarza w przychodni i on w gabinecie nie ma usg, daje skierowanie i zapisuję się na inny termin do takiej lekarki z Brodnowskiego szpitala która robi usg też w przychodni.Gratuluje!!!! Ale masakra z tym remontem.... [emoji35]
Dziewczyny które mieszkacie w Polsce powiedzcie mi proszę jak to jest z tymi wizytami na NFZ? Robią wam tam usg na wizycie normalnie? Ja mieszkam w Warszawie, jestem zapisana do jednego z lepszych szpitali a tam nawet ultrasonografu nie maja w gabinecie [emoji53] i tak się zastanawiam czy zrobią mi dzisiaj usg czy nie?? Idę normalnie jak na pierwsza wizytę chociaż już byłam wcześniej prywatnie... ale nie mam zamiaru się przyznawac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja też z Warszawy ja chodzę na NFZ do lekarza w przychodni i on w gabinecie nie ma usg, daje skierowanie i zapisuję się na inny termin do takiej lekarki z Brodnowskiego szpitala która robi usg też w przychodni.
Na NFZ przysluguja 3 badania ale ja i tak jeszcze jeżdżę do mojego gina prywatnie na samo usg bo on ma lepszy sprzęt niż ten w przychodni i mam porównanie jak dzidziuś rośnie. A Ty w jakiej dzielnicy mieszkasz?
Hej, ja już po wizycie Dzidziolek rośnie i ma już 87 mm, serducho pięknie bije Wg usg 6t6d a wg om 7t3d, czyli różnica niewielka.
Co do objawów, to jeszcze czasem mdłości dopadną, ale jest o niebo lepiej pod tym względem.
Jestem trochę do tyłu z forum, bo choròbsko mnie dopadło i cały dzień śpię. Robię tylko inhalacje, herbata z miodem i cytryną i trochę czosnku na kanapkę. mam nadzieję, że do końca tygodnia będzie lepiej, wzięłam urlop w pracy.
No a w poniedziałek mieliśmy niemałą przygodę Sąsiadka nas porządnie zalała, a mieszkanie nawet rok po remoncie nie jest. Masakra, czekam na pana z ubezpieczalni.
Gratuluję udanych wizyt, a za te które dopiero idą trzymam kciuki.
Idę dalej leżeć
Jak nie beda mieli w gabinecie usg to w najgorszym wypadku dadzą Ci skierowanie na usg na nfz. [emoji53] Ale w szpitalu to juz przesada zeby nie było...Ja mieszkam na Pradze południe. Konkretnie niedaleko ronda Wiatraczna a do szpitala chodzę na Woloska.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom