anetka303
Fanka BB :)
Mieszkasz w domu czy w bloku? Bo gdyby mi sąsiad włączył w nocy pralkę to bym chyba z drzwiami do niego weszła [emoji51]Lepsze to niż ja o 2 w nocy włączająca pralkę![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mieszkasz w domu czy w bloku? Bo gdyby mi sąsiad włączył w nocy pralkę to bym chyba z drzwiami do niego weszła [emoji51]Lepsze to niż ja o 2 w nocy włączająca pralkę![]()
Mąż by umarł chybaDzięki dziewczyny za wsparcie![]()
Któraś z Was dostała zakaz współżycia do 12 tc?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tam samo [emoji14] kochamy się zdecydowanie rzadziej, ale całkowicie nie zrezygnowalismy. Zakazu nie dostałam od lekarki, zapytam w poniedziałek czy wszystko ok i czy nie ma przeciwwskazań.Mąż by umarł chyba [emoji14] on i tak zły, że mi się nie chce
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na razie okJak tam dzisiaj samopoczucie? Ja jak często coś jem (papki w tubce czy soczki) to jest oki tak jem tabletki na mdłości jeszcze, Ale chociaż bez wymiotow
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój lekarz prywatnie przyjmuje we wtorki i środy, A do prywatnego gabinetu nie muszę się umawiać więc na usg narazie biegam co tydzień [emoji12]Ooo to szybko, mi się przesunęła wizyta na sobotę [emoji52]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie zazwyczaj na wieczór mdłości biorą [emoji13] Piciem zimnej wody się ratuję...U mnie na razie okna śniadanie jem bułkę z serem i ogórkiem zielonym.
u mnie mdłości teraz przychodzą między 12 a 14. Akurat jak robię obiad i mi zapachy przeszkadzają. Ale potem mija. A jak u Was?
Mój tak samo, co prawda wkurza mnie bo jak to typowy facet mógłby to robić ciągle... mi lekarz powiedział że jak najbardziej mozna wspolzyc, ja musiałam zapytać lekarza bo mam torbiel ciałka żółtego