Beczulinda
Fanka BB :)
Ja mam kotlecika schabowego w sosie grzbowym, ziemniaczki i kiszonego ogóra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam kotlecika schabowego w sosie grzbowym, ziemniaczki i kiszonego ogóra
Mam identycznie, tez mi zimna woda pomagaMnie zazwyczaj na wieczór mdłości biorą [emoji13] Piciem zimnej wody się ratuję...
![]()
Ja zrobię pierś duszona z marchewka i brokułami do tego jakaś kaszę i oczywiście ogórek !Ja mam kotlecika schabowego w sosie grzbowym, ziemniaczki i kiszonego ogóra
Schabik duszony w sosie z warzywami [emoji16]
No masakra normalnie [emoji37] Choć może lepsze mdłości na wieczór niż w dzień w pracy [emoji12]Mam identycznie, tez mi zimna woda pomagau mnie mdłości przychodzą równo o godzinie 20 hehe
ZdecydowanieNo masakra normalnie [emoji37] Choć może lepsze mdłości na wieczór niż w dzień w pracy [emoji12]
![]()
Nie martw się na zapas... Takie historie faktycznie się zdarzają, Ale nie dopuszczaj do siebie nawet takiej myśli! Przecież wszystko musi być dobrze ![emoji173][emoji173][emoji173]Zdecydowaniezmieniając temat ostatnio moja znajoma mi opowiadała jakieś historię jak to serce przestało bić dla bejbika w 8 tyg, i ja teraz tak się stresuje i się boję że już bym na usg poleciała a dopiero mam 20 marca ! Jak żyć ?
![]()