reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie jak to się wkleja?

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Gdzieś już to pisałam.
Ja weszłam w google i wpisałam suwaczki ciążowe. Weszłam w pierwsze tam wybierasz sobie drabinke, ikonkę która będzie się przesuwać i ostatnim krokiem jest podanie daty ostatniej @. Potem kopiujesz z pierwszego okienka do sygnatury tu na bb. I już:) tylko codziennie muszę to robić bo samo się nie przesuwa:/

f2w33e3k5bdcgiu4.png

reklama
Ewka, ja miałam w pierwszej ciąży robione już USG przez brzuch. Trwa trochę dłużej niż zwykle, bo jest bardziej szczegółowe, ale nie jest to żaden dramat. Dodatkowo czas trzeba mieć na pobranie krwi i wywiad u lekarza genetyka. Teraz mam zaplanowane dopiero na 6 kwietnia
Czy tą krew trzeba pobierać naczczo? Mam wizytę o 10, przecież nie wytrzymam tyle bez śniadania :-)

Czy tą krew trzeba pobierać naczczo? Mam wizytę o 10, przecież nie wytrzymam tyle bez śniadania :-)
Ja mam na 17:40 [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]

Damy rade, byle dotrwac choc do wrzesnia. Ja pierwsze dziecko rodzilam cc tez mialam gestoze. Leżała w szpitalu od 36 tc w ciagu 5 dni przybylo mi wtedy 5 kg wody. Scieli mnie rowno w 37,0 tc. Drugie dziecko rodzilam sn, oj bolalo bardzo choc to byl dopiero 16 tc. Ciagle mam w pamieci te bole takie ostatecznie bezcelowe, bo tego po cc to nie pamietam - przychodzi taki czas ze sie zapomina. Nie wazne jak byle sie mlody zdrowy i o czasie urodzil.
Wytrzymamy, nie my pierwsze nie ostanie. Nie ma co pierwiastek straszyc :)

W 1 ciazy uzywalam perfekt mama i mam bardzo wielkie rozstepy. Teraz uzywam bio-oil ale czy to pomoze to nie wiem.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bio oil to dopiero po 12 tygodnia chyba można ,prawda ?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam na 17:40 [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
o Boże! :-) to chyba normalnie można oddać tą krew :D nie mogą nas tyle głodzić :-)

na kremie z mamma ziaja - nie pamiętam jak sie to pisze to też pisze ze dopiero od chyba 4 miesiąca
zaraz sprawdzę...
dam sobie na razie spokój z tym olejkiem faktycznie moze lepiej poczekać

Hej wszystkim[emoji4]
U nas dzisiaj deszczowo ale ciepło, mdłości narazie brak mam nadzieję że nie pojawia się wieczorem.
Witam mowe mamy[emoji4]

Miłego dnia i oczywiście [emoji110][emoji110]za wizyty.

4c3trjjgqzgmtgte.png

3i49df9hqpdnmahp.png

zrz6ha00xexzdiaa.png

reklama
Ja w pierwszej ciąży miałam idealny brzuch. I co 3 dni przed porodem potrzaskał mi cały dosłownie cały. Położna mi powiedziała, że choćbym używała kremów ze złotem a mam skłonności do rozstępów to je będę miała. No i wtedy się dowiedziałam, że mam :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry