igusiad
Fanka BB :)
Compari. Super. Czyli mój dzidziuś też ma mniej więcej tyle bo my na tym samym etapie :-)
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale duża dzidzia !Witam [emoji3] i już po wizycie wszystko w porzadku dzidziuś ma 3 cm [emoji7] widziałam jak bije serduszko. Teraz na 20 mam mieć badania prenatalne [emoji6]![]()
![]()
Super, że wszystko w porządku!Witam [emoji3] i już po wizycie wszystko w porzadku dzidziuś ma 3 cm [emoji7] widziałam jak bije serduszko. Teraz na 20 mam mieć badania prenatalne [emoji6]![]()
![]()
Compari. Super. Czyli mój dzidziuś też ma mniej więcej tyle bo my na tym samym etapie :-)
Ewelyn jeszcze wiek i skąd jesteś." QUOTE]
Jestem z Krakowa i mam 35 lat
![]()
Super dzidziuś [emoji171]Witam [emoji3] i już po wizycie wszystko w porzadku dzidziuś ma 3 cm [emoji7] widziałam jak bije serduszko. Teraz na 20 mam mieć badania prenatalne [emoji6]![]()
![]()
Kawał dzidziusia juzWitam [emoji3] i już po wizycie wszystko w porzadku dzidziuś ma 3 cm [emoji7] widziałam jak bije serduszko. Teraz na 20 mam mieć badania prenatalne [emoji6]![]()
![]()