Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super.Ja już po wizycie. Mowilam lekarzowi ze mialam delikatne plamienia 2dni a on ze to bardzo niedobrze. Normalnie lzy mi stanely w oczach.. Na szczescie na usg wszystko wyszlo ok i powiedzial ze ale go przestraszylam.. Ja? Jego? No zal. Przeciez ja juz mialam na ryk. Potem mi zaczął opowiadać ze mial ostatnio 2 takie przypadki ze nie bylo nawet żadnych plamien a plod przestal sie rozwijac. Wydaje mi siw trochę dziwne ze gada mi takie rzeczy.. No ale dobra mniejsza o to, moja fasolka ma 2,4cm 9tc 2d. Fajnie było ja widzieć❤
Przepisal mi tez w razie czego duphaston.
Spokojnie, wierzymy ze wszystko będzie dobrzeTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
wszystko bedzie dobrze, trzymamy kciukiTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
Będzie dobrze, musi byćTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie
trzymam kciuki,napisz odrazu gdy wyjdziesz co sie dziejeTak sie boje bardzo. Doktora jeszcze nie ma a jestem 6 w kolejce. Tak sie boje bo plamie