ewkap666
Fanka BB :)
U MNIE TEŻ JESZCZE WTEDY NIE BYŁO WIDAĆ, POJECHAŁAM W 7 TYG I JUŻ WSZYSTKO BYŁO, ŁĄCZNIE Z SERDUSZKIEM :-)Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U MNIE TEŻ JESZCZE WTEDY NIE BYŁO WIDAĆ, POJECHAŁAM W 7 TYG I JUŻ WSZYSTKO BYŁO, ŁĄCZNIE Z SERDUSZKIEM :-)Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
Moja gin mnie uprzedzała że w 6 może jeszcze nie być widać i żebym poczekałą z USG - finalnie poszłam jak strzelił 7 tc.Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
Ok dzięki,z rana jutro zadzwonie i przełoze o tydzień.Od 11-13tc , przesun o tydzień [emoji6]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Fasolek [emoji271] październik 2017
9t6d [emoji235]
Cześć Babeczki, czy na wizycie gin proponował Wam L4? Bo ja mówiłam o fatalnym samopoczuciu-zawroty glowy ale zbyl mnie slowami ze ciaza to nie choroba...szczerze to jestem tymi slowami zniesmaczona....
Spokojnie. Na tym etapie może jeszcze nie być widać.Ja po wizycie no i pęcherzyk jest a zarodka brak. Kurcze sama nie wiem co myśleć... To 6tydz.
Masz zdjęcie dzidziusia?Dzidzius jest ma 26,4mm i serduszko bije 160/min. Tak mi ulzylo
Dziekuje za wszystkie dobre mysli.
Zwiekszyl mi duphastron i luteine.
Poczytam was jak wroce do domu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale pocieszała mnie,że spora ilość dzieci ma narkozę do leczenia zębów,że to idzie szybciej po prostu, tylko że zwyczajnie zdrowiej tego nie robić,ale jak nie ma wyjścia,to lepiej tak niż pozwolić dziecku na chodzenie z zepsutymi zębami. Swoją drogą,gdyby za moich czasów były takie fajne i miłe i cierpliwe dentystki ,gdy byłam dzieckiem,to może dzisiaj nie miałabym panicznego lęku przed samym słowem "stomatolog".
A wtedy, to sadyści byli....