Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z drugiej strony... mi powiedział, że skurcze macicy w moim przypadku mogą prowadzić do kolejnego poronienia... Dziewczyny... Już sama nie wiem co robić... Zgłupiałam...
Luteinę 100/50/100
Połowa 10...Jeżeli lekarz zadecydował, że masz brać no spę to widocznie jest taka konieczność W którym tygodniu jesteś?
Połowa 10...
No tak,ale niestety najczęściej kupujemy to z marketów. Praktycznie wszędzie jest chemia. Nawet niewiadomo czy w prawdziwym rybnym mozna kupić łososia nie z hodowli. Wszędzie jest ryzykoNo moja gin tak twierdzi. Atlantyckiego łososia można, ważne, żeby nie był hodowlany. I pewnie taką zdrową, wiejską kurę też można, tu chodzi głównie o te kurczaki z marketu z masowych hodowli, gdzie są karmione jakimś świństwem, to świństwo jest w ich mięsie i przenika do naszych organizmów.
. Ale takiego swojskiego rosołku to bym zjadła. No mi lekarz też pozwolił nospe "od święta"... a Panie w aptece w ogóle były zdruzgotane że chcę brać, bo tabletki źle wpływają doo 12tyg. Także staram się wytrzymać, ale w razie czego mam przy sobie, jedna nie zaszkodziJak widać ile lekarzy tyle opinii :-)
Przed chwilą rozmawiałam z koleżanką i jej lekarz powiedział, że do 6 tabletek nospy na dobę może brać :-)
A odnośnie różnych opinii, to właśnie dziś się dowiedziałam, że takie leżenie plackiem jak mi lekarz zalecił wcale nie jest dobre :-) jutro mamaginekolog ma napisać o tym artykuł ;-)
Jeżeli chodzi o kurczaka, to nie jest zabroniony ani nawet przeciwwskazany dla kobiet w ciąży, wręcz przeciwnie jest jednym z lepiej tolerowanych mięsO kurcze,łososia nie mozna ani kurczaka? Wczoraj jadłam lososia a kurczaka tez czesto...![]()